78 1234
發新話題

[膠皮討論] 【省狂真偽】大家辨別一下這塊neo省狂的真偽

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:51 移動

【省狂真偽】大家辨別一下這塊neo省狂的真偽

今天買了回來 膠皮看著就是奇怪
想大家幫我分辨一下
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

其實我都想問cut左既狂點分係普,省,國?

海綿有寫省 但我除打底時 把字樣都清得7.8成

Neo 省 (睇真空包裝已經幾乎可以心中有數)
通常好少假既, 除非你咁唔好彩
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

板冇wor

引用:
原帖由 JJJJJ 於 2012-5-6 00:46 發表
唔明~??
海綿擦膠水之前,
是否有用澎漲劑 ?
(澎漲劑都有機會整甩d 字)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

冇用到

我係除左打底層先擦膨脹劑

引用:
原帖由 JJJJJ 於 2012-5-6 00:48 發表
冇用到
咁如果膠水的黏性特別強,
都有機會痴甩d 字
(用甚麼膠水 ? 海夫 ?)

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-5-6 00:50 發表

咁如果膠水的黏性特別強,
都有機會痴甩d 字
(用甚麼膠水 ? 海夫 ?)
紅雙喜大支裝

引用:
原帖由 JJJJJ 於 2012-5-6 00:51 發表

紅雙喜大支裝
紅雙喜返貼幾次之後都會痴甩d 字

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-5-6 00:54 發表

紅雙喜返貼幾次之後都會痴甩d 字
但我只係係板撕出黎咋啵
冇再貼過

似假野wo~

我家幾塊紅喜都唔同你張相果個咁檥

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

如果真係假既 可以點做-0-

投訴佢~~
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

引用:
原帖由 kangaroo626 於 2012-5-6 01:02 發表
似假野wo~

我家幾塊紅喜都唔同你張相果個咁檥
係啵 紅雙喜個紅字 個勾有角 我果塊係冇

引用:
原帖由 JJJJJ 於 2012-5-6 01:02 發表
如果真係假既 可以點做-0-
買大陸的"貴價貨"應該去店舖, 便宜莫貪 !
首先都要肯定是假才可以追討, 到時先算啦, 佢都驚你會唱佢既.

打比佢 問佢可唔可以退錢 好唔好?

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-5-6 01:07 發表

買大陸的"貴價貨"應該去店舖, 便宜莫貪 !
首先都要肯定是假才可以追討, 到時先算啦, 佢都驚你會唱佢既.
已經肯定係假-,-
個雙字 下面係有勾 我塊冇

是假的!
“紅双喜”凹凸感好弱!
依家好多假NEO省狂,你在邊度買先?

78 1234
發新話題