發新話題

【乒工廠】: 5月18日 (星期日) 4:00 - 8:00pm 乒工廠訓練日 - 觀塘乒高球會 full

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
will join 6-8pm

引用:
原帖由 stevetemp 於 2008-5-16 20:33 發表
我想打5-8pm.   May I?
噢,主席到來,歡迎之至。

i come.......
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 Topgun 於 2008-5-17 00:55 發表

噢,主席到來,歡迎之至。liness" />
鄉下佬出城, 大家手下留情.

引用:
原帖由 stevetemp 於 2008-5-17 07:34 發表

鄉下佬出城, 大家手下留情.
好耐冇同主席打過波喇,不過可惜今個禮拜唔得閒.

Hi 廠長

I have interested to join in (4-8PM), if the members periods, i would join 6-8PM...Thanks

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-5-17 08:32 發表
好耐冇同主席打過波喇,不過可惜今個禮拜唔得閒.
我志在出城學吓一招半式, 返鄉下吔文吔武咋!

BTW! 好多新朋友, 希望大家賜教賜教!

主席遠道而來,我定必介紹各隊員給你認識。

係唔係人人都玩得?
練習係點嫁?

引用:
原帖由 alexsiu1234 於 2008-5-17 23:24 發表
係唔係人人都玩得?
練習係點嫁?
新人只可打6 - 8pm計分時段,請pm你contact 比我. thanks...!!!!

我突然好掛住廠長
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 60# 的帖子

你先前日先打過ja wo,
莫飛一日不見如隔3冬

廠長

我蒲頭喇
本帖最近評分記錄

今日join了兵工廠訓練日,好開心.每位波友好nice,十分好波,好warm!
希望可以再次join their ball games.

引用:
原帖由 鷹眼 於 2008-5-18 22:48 發表
今日join了兵工廠訓練日,好開心.每位波友好nice,十分好波,好warm!
歡迎你再來,今日未有機會同你打,下次有機會再打過!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 鷹眼 於 2008-5-18 22:48 發表
我都停左廿十年,去年八月才打返波,我第一次復出就系join左廠長的球局,就一直打到以家,越打越有興趣,努力吧!!!

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-5-18 19:56 發表

我都停左廿十年,去年八月才打返波,我第一次復出就系join左廠長的球局,就一直打到以家,越打越有興趣,努力吧!!!
有點像教會!

hahaha ^_^

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-5-18 23:27 發表

有點像教會!
系呀,我地個教義糸"歡樂乒乓"

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-5-18 23:44 發表

系呀,我地個教義糸"歡樂乒乓"images/smilies/default/lol.gifimages/smilies/default/lol.gif
仲要男女老幼都咁開心
連隻Mao都鬼咁happy

發新話題