發新話題

【乒工廠】: 5月18日 (星期日) 4:00 - 8:00pm 乒工廠訓練日 - 觀塘乒高球會 full

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
引用:
原帖由 james007 於 2008-5-14 18:05 發表
why don't we play in Homantin or Kln park on sunday ga?
好多地方已無場,加上7 - 9月仲免費,所以決定去乒高,時間及練習地方會穩定d

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-14 17:56 發表
會否換埋地毯 !!
換地毯搵我! 俾個成本價佢, 保證全港最平

我來!!!!!!!!!!!!!
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 james007 於 14-5-2008 18:05 發表
why don't we play in Homantin or Kln park on sunday ga?
  同意

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-5-15 11:57 發表

同意
已作解釋!!! 請CHECK POST!!!!!!!!

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-5-15 12:02 發表
每月內部賽 ... 會否考慮 Kln park ?
會!! 但未必有場!!之前己話內部賽係番KLN PARK!!!!

五月25係咪內部賽? 到時最好系 狗公  啦! 要book埸可pm我, 可book四段, myron & me

我要 Till 壇草
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 Myron 於 2008-5-15 12:29 發表
五月25係咪內部賽? 到時最好系 狗公  啦! 要book埸可pm我, 可book四段, myron & me
有場就一定,但練波多數去乒高ga la...!!

咁要快的決定la.
剛check遇 狗公 5月25日
3-4pm 只有5張
4-5 只有3
5-6  有6
6-7 有8張

6月1日某圉體巳預訂 ;

引用:
原帖由 Myron 於 2008-5-15 12:41 發表
咁要快的決定la.
剛check遇 狗公 5月25日
3-4pm 只有5張
4-5 只有3
5-6  有6
6-7 有8張

6月1日某圉體巳預訂 ;
咁可能要改打 6 - 10pm!!!!!!!

係就耍快的決定.

引用:
原帖由 Myron 於 2008-5-15 12:47 發表
係就耍快的決定.
好的

可代book 4張 x 2 hours ,全家總動員, 有4張ID

I join 4 to 8 pm, then dinner + karaoka
本帖最近評分記錄

i will join with my fd
本帖最近評分記錄
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

星期曰有事做, 未知能否在6時前來到. 但我很想打6 - 8pm, 可否臨時加入? 如可以, 來之前會通知你. 謝!

引用:
原帖由 PL 於 2008-5-16 13:30 發表
星期曰有事做, 未知能否在6時前來到. 但我很想打6 - 8pm, 可否臨時加入? 如可以, 來之前會通知你. 謝!
no problems la..!!!!!!!!

thanks!

我想打5-8pm.   May I?
本帖最近評分記錄

發新話題