發新話題

懇請有心人練球 逢星期二/四/五 花園街體育館

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
我又參加
1,4 都可以

歡迎呀....但今個星期 我只可以打今日 下星期開始....參加的今個星期日同我講
我可以預先知道 訂定場

同埋俾你地既連絡方法我..等我可以搵到你地

Good post
但苦若開局請訂枱后出球局post
而不是私下約。謝合作
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Pls dont post msn or tel in forum. Tks
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

論壇都會有些讓人練波的球局 (有多球提供)

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=49690&extra=page%3D1
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

閃人我轉左post 唔好係呢到發post 我驚其他人會誤會

回復 27# 的帖子

月賽..即係點...每個月搞到些比賽..?

I want to join 星期2.  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

用錯ac.....呢個先岩
主板:CLIPPER WOOD
正手:OMEGA VI PRO MAX
反手:TIBHAR RAPID D.TECS 2.0MM
近排練防/撞擊球/磨波比較少
目標:目前希望練好基本功
如:撞擊/推擋/發力/控制/ 步法(步法較重要一點)
練波的話 唔好嫌我屎就得了

回復 31# 的帖子

你可以明天過來看看呀
但因為第一次..所以我今個星期都係訂得一張檯
下星期開始就會訂多d架喇
有興趣可以pm我/留言

你地可以睇返我既post 1/2/4 個個先正確

引用:
原帖由 丫文 於 2012-5-7 05:39 PM 發表
你地可以睇返我既post 1/2/4 個個先正確
搞到我亂哂 現在明白哂

~超級榮譽~

回復 34# 的帖子

你宜家係唔係清楚返?

唔好意思...因為開左兩個post 搞到亂左

引用:
原帖由 丫文 於 2012-5-7 05:43 PM 發表
你宜家係唔係清楚返?
完全清醒返

~超級榮譽~

Y文=萬達

回復 37# 的帖子

- -!!!!! 我冇講過呀..我係丫文

引用:
原帖由 丫文 於 2012-5-7 06:02 PM 發表
- -!!!!! 我冇講過呀..我係丫文
咩野都睇唔到,咩野都聽唔到

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2012-5-7 18:09 發表

咩野都睇唔到,咩野都聽唔到
好邪丫~~~
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功