發新話題

懇請有心人練球 逢星期二/四/五 花園街體育館

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 丫文 於 2012-5-7 18:02 發表
- -!!!!! 我冇講過呀..我係丫文
我已check左啦,你係誰我心裹有數

回復 41# 的帖子

仲check左添- -
主板:CLIPPER WOOD
正手:OMEGA VI PRO MAX
反手:TIBHAR RAPID D.TECS 2.0MM
近排練防/撞擊球/磨波比較少
目標:目前希望練好基本功
如:撞擊/推擋/發力/控制/ 步法(步法較重要一點)
練波的話 唔好嫌我屎就得了

咁今晚係邊等?....

引用:
原帖由 丫文 於 2012-5-7 06:37 PM 發表
咁今晚係邊等?....
電聯

~超級榮譽~

記得帶多球  ,執波執到手軟

~超級榮譽~

嗯....今晚我帶多球...但係一星球冇問題吧?

引用:
原帖由 丫文 於 2012-5-8 08:26 AM 發表
嗯....今晚我帶多球...但係一星球冇問題吧?
無星都沒有問題

~超級榮譽~

Can I join tonight?  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

回復 48# 的帖子

可以呀...歡迎你!!

我10:00PM JOIN 可以嗎???

廠長 is back to Hong Kong...

after a long sweet holiday
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 old-cake 於 2012-5-8 10:37 發表
廠長 is back to Hong Kong...

after a long sweet holiday
haha....好耐冇見喇!! ck近況如何?

引用:
原帖由 廠長 於 2012-5-8 10:42 發表

haha....好耐冇見喇!! ck近況如何?
Fine, just become older and older, will be MA group next year
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

回復 50# 的帖子

你10點來是嗎???

引用:
原帖由 丫文 於 2012-5-8 12:04 發表
你10點來是嗎???
是!幾號枱?

引用:
原帖由 廠長 於 2012-5-8 12:20 發表

是!幾號枱?
Eat supper together?
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2012-5-8 12:28 發表

Eat supper together?
ok

回復 1# 的帖子

係咪只得9-11pm,無其他時間

引用:
原帖由 tommy1111 於 2012-5-8 13:53 發表
係咪只得9-11pm,無其他時間
你都想練?..你想幾時 睇下我可唔可以就到你

忽然想轉返直板....我覺得我打直板係好過打橫板架....但係我又唔識直板橫打..都唔知轉唔轉好..真係頭都大埋....定係就咁繼續玩橫板好呢?

發新話題