65 1234
發新話題

懇請有心人練球 逢星期二/四/五 花園街體育館

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

小弟想找人練球,改善自己的球技和增進技術 但因為身邊實在沒什麼朋友是打乒乓球
所以在這希望找到有心人一起長期對練
但小弟技術不是很好,不嫌棄就得了...但求想找有心人一起練波

時間是: 每星期二/四/五   晚上9:00PM-11:00PM  (不一定要打足兩小時的)

如果想一起對練的,請留言給我!!謝謝各位!!

where?

引用:
原帖由 monkey330 於 2012-5-2 14:58 發表
where?
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 alanchan 於 2012-5-2 03:09 PM 發表

我實嚟

~超級榮譽~

花園街體育館 你地知唔知係邊?
閃人同MONKEY都黎?

引用:
原帖由 丫文 於 2012-5-2 03:50 PM 發表
花園街體育館 你地知唔知係邊?
閃人同MONKEY都黎?
花園街體育館當然知

~超級榮譽~

你地大約幾時得閒....我想知道時間再計劃

回復 7# 的帖子

星期1.2一定到
星期3學波
星期4一定到
星期5同朋友練多球練習
星期6.日到元朗

~超級榮譽~

OK!!因為我星期三都唔得閒   咁不如暫定 1/2/4 好嗎?

星期1/2/4晚都沒有問題,是否場費平分

~超級榮譽~

正報 名~ 我msn 係 [email protected]
搵日一齊練波 !
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 閃人 於 2012-5-2 16:06 發表
星期1/2/4晚都沒有問題,是否場費平分
係wooo, 上次我都唔記得左比番場費你丫~~~

下次保數~~~~
< -- 新手中的低手

引用:
原帖由 alanchan 於 2012-5-2 04:08 PM 發表

係wooo, 上次我都唔記得左比番場費你丫~~~

下次保數~~~~
您比我既板,一世都計唔哂 自由友唔好計喇

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2012-5-2 16:09 發表

您比我既板,一世都計唔哂 自由友唔好計喇
乜野板~~無丫, 邊有比過丫, 無, 一定無丫, 唔好吹到敢大好woooo.........
< -- 新手中的低手

是呀 場費平分..但有個問題
可能要勞煩D波友
就係你地間中可唔可以有時幫我BOOK場
因為有時我多野做會變左冇時間BOOK
間中的

回復 11# 的帖子

我ADD左你MSN了 歡迎你

引用:
原帖由 alanchan 於 2012-5-2 04:12 PM 發表

乜野板~~無丫, 邊有比過丫, 無, 一定無丫, 唔好吹到敢大好woooo.........
tsp日直,sk7,日直90,oc.cr.無數膠皮
分期回水比您喇

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2012-5-2 16:16 發表

tsp日直,sk7,日直90,oc.cr.無數膠皮
分期回水比您喇
果d板都唔係我買的~~~係你買的!!!!!!
< -- 新手中的低手

ALAN你一唔一齊黎?

引用:
原帖由 丫文 於 2012-5-2 16:15 發表
我ADD左你MSN了 歡迎你
見唔到你ADD 我BOR!
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

65 1234
發新話題