發新話題

乒棄

回復 40# 的帖子

無哂引,您最勁咩野?

~超級榮譽~

回復 41# 的帖子

乜都唔勁
其實岩岩練cut波
勞煩你指點一二了

回復 42# 的帖子

西x牙佬都比我衝爆 不過人都無哂氣力

~超級榮譽~

引用:
原帖由 monkey330 於 2012-4-29 10:21 PM 發表
乜都唔勁
其實岩岩練cut波
勞煩你指點一二了
蔡澤川可以指點您,我不是專科

~超級榮譽~

回復 44# 的帖子

大家海軍鬥水乒

路邊消息,蔡澤川係你徙弟

回復 45# 的帖子

噤先夾,唔係點吹水

~超級榮譽~

引用:
原帖由 monkey330 於 2012-4-29 10:28 PM 發表
路邊消息,蔡澤川係你徙弟
聽佢講一成都死,分身多到無朋友

~超級榮譽~

引用:
原帖由 crazyvin 於 2012-4-29 20:13 發表
我都係打慣左D7夾,用5夾會唔識發力
我刀係

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

引用:
原帖由 hkjc 於 2012-4-30 21:24 發表

佢成日出賣佢D波友嫁  
問波友借錢??? |講|

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

回復 52# 的帖子

兩位球友之間的問題,我並沒有參與其中,此事與我無關;在此澄清,切勿誤會!!!!

個情形似cctvb自己不檢點, 亂up廿四, 被人拿出來斥責就反而說人傷害他
<-->
.

藏頭露尾,夠膽用正身講,反正現今火燒旗竿,

得閒同你玩吓

~超級榮譽~

無真憑實據,切勿中傷他人呀唔該!

引用:
原帖由 pearpang 於 2012-4-29 18:20 發表
硬配林膠得唔得
硬板配淋的膠....唔一定夾得到, 夾得好 !
如黑檀為例, 配45度以下的套膠 (eg. G3 FX / Vega Europe / Hexer Duro)
根本就是浪費了塊板的性能 !
膠皮太軟, 撞板的時間太快(脫板也太快),
根本發揮唔到板的好處 (最多只是嘗到板面材的硬度就已經飛了出去)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-5-5 04:38 PM 發表

硬板配淋的膠....唔一定夾得到, 夾得好 !
如黑檀為例, 配45度以下的套膠 (eg. G3 FX / Vega Europe / Hexer Duro)
根本就是浪費了塊板的性能 !
膠皮太軟, 撞板的時間太快(脫板也太快),
根本發揮唔到板的好處 ...
講得對,普碳配蝴蝶G3 FX都不適用
普碳配正手膠配到我怕

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2012-5-5 16:48 發表

講得對,普碳配蝴蝶G3 FX都不適用
普碳配正手膠配到我怕
試左 Omega4 Pro 未 ?
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-5-5 04:49 PM 發表

試左 Omega4 Pro 未 ?
未,買塊馬上試,正手膠買了好多塊,無塊得

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2012-5-5 16:54 發表

未,買塊馬上試,正手膠買了好多塊,無塊得
未打過 Omega4 Pro, 咁你真係未試過咩野係好膠

(萬達返左貨 : 特價$280 不過要快, 上次幾日就賣晒)

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-5-5 04:59 PM 發表

未打過 Omega4 Pro, 咁你真係未試過咩野係好膠

(萬達返左貨 : 特價$280 不過要快, 上次幾日就賣晒)
好.再買Omega4 Pro,再唔得,掉左塊著碳

~超級榮譽~

發新話題