70 1234
發新話題

乒棄

乒棄

O C CR-WRB

Rosewood 5

放入密室,自生自滅.

~超級榮譽~

咁浪費

借住塊rosewood來玩下

引用:
原帖由 壹點壹 於 2012-4-29 04:09 PM 發表
借住塊rosewood來玩下
見面比您

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2012-4-29 15:49 發表
O C CR-WRB

Rosewood 5

放入密室,自生自滅.
點解呢 ?
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

玫瑰都要入,莫非有新相好

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-4-29 04:13 PM 發表

點解呢 ?
而習慣哂硬七夾手感

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2012-4-29 16:19 發表

而習慣哂硬七夾手感
YES !
其實 OC 和 Rosewood5 對我來講都係唔夠力
(係我唔夠力)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

對我來講7夾太好力, 好易就出曬界

回復 7# 的帖子

黑7個隻咁硬????

回復 10# 的帖子

這枝太硬 一衝飛到亞媽都唔認得

~超級榮譽~

回復 11# 的帖子

硬配林膠得唔得

Rosewood 5是我最佳拍擋!
主板:剛力 正手MXP 反手D-TECS 0.5
副板:羽佳純子 正手MXP 反手D-TECS 0.5
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板:黑鐵牌大力神 正手MXP,反手T64
練習板:黑鐵牌普碳 正手MX-P反手T64
練習板:綠翡翠 正手MXP 反手仙人掌1MM
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

回復 12# 的帖子

我撞擊多.配fx膠皮一樣飛街

~超級榮譽~

我打林身板,而家打落飛出去咁

我都係打慣左D7夾,用5夾會唔識發力

不過有D好硬既五夾都會OK,例如 YEO

未打過 7 夾,得閒先
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

閃人星期五打開幾點

引用:
原帖由 monkey330 於 2012-4-29 08:57 PM 發表
閃人星期五打開幾點
七到九晚上

~超級榮譽~

70 1234
發新話題