發新話題

【西灣河球局】: 6月2日(星期一) 8:00am - 10:00 pm(完)

不過老實說, 現在的月賽, 月來月惡打.....莫講話拿奬, 要出線都是問題 ,
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-5-17 23:40 發表

你是新傷還是舊病呀,保重保重,
大半年前傷過, 無理佢, 打下痛下咁,但係今個星期打完波就踵哂,睇鐵打話之前既傷未好,要好番先可以再打波....

快 D 醫返好, 將軍無你點得呢
香港乒乓網

I join. cake cake
本帖最近評分記錄

回復 28# 的帖子

welcome

old cake is very very strong indeed.

push,
重有一個空位,

回復 32# 的帖子

我係發燒bing友,
球技就麻麻地夠,
想同cake & thynk 兄以波會友,
唔介意就將我接受
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +5 welcome!! 2008-5-20 21:09

KCLau22
Pls PM you tel to Old Cake
香港乒乓網

引用:
原帖由 雪清風 於 2008-5-20 18:02 發表
其實係餅兄定係邪猫出嘢呢  ?
看來係餅出!

在途中已轉駕!

引用:
原帖由 kclau22 於 2008-5-20 10:12 發表
我係發燒bing友,
球技就麻麻地夠,
想同cake & thynk 兄以波會友,
唔介意就將我接受
you are welcome,
I play TT just for fun.
Please PM your tel number to me,
and remember to come,
Thanks,

引用:
原帖由 雪清風 於 2008-5-20 21:52 發表

冇有点吾,  咁易轉
風兄,有興趣嗎?
高興gei,就黎啦,
雖然遠左小小,

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-12 09:34 發表
請 留電郵, 我要傳 Book 場紙給你們.  暫定2 -3 人.

1) kclau22 +5
2) thynk +5
3) Old Cake +5

租訂資料
日期 02-06-2008 (星期一)
設施 乒乓球檯 - 乒乓球檯﹝空調﹞﹝市區﹞
場地 西灣河體育館 ...
Thynk and kclau22, The ball game should be 8pm to 10pm (not 8am - 10pm), please aware.

Mao Mao make a typo on the headline. and I don't have the right to change it.

回復 40# 的帖子

已經PM咗你,
絕對唔會放飛機。
到時見

好野! 終於夠三個人, 我可以放心休息。

引用:
原帖由 雪清風 於 2008-5-21 00:20 發表

對不起, 係這一刻吾沒有心理及生埋準備殺入港島  不過將來可能再到港島取經, 再遇舊波友.
Common baby, common!

如無別事我會來一來看看各 Uncle

引用:
原帖由 BHTT 於 2008-5-25 00:06 發表
放心了,如果不夠人,我真的很內(夠)呢 !!
沒問題wo,找脚打波,不是難事,其實我糸想和你打番塲至真,睇下幾時有機會

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-5-24 21:07 發表
如無別事我會來一來看看各 Uncle
好似你本身都是 uncle wor
香港乒乓網

發新話題