48 123
發新話題

【西灣河球局】: 6月2日(星期一) 8:00am - 10:00 pm(完)

【西灣河球局】: 6月2日(星期一) 8:00am - 10:00 pm(完)

請 留電郵, 我要傳 Book 場紙給你們.  暫定2 -3 人.

1) kclau22 +5
2) thynk +5
3) Old Cake +5

租訂資料
日期 02-06-2008 (星期一) 場地 西灣河體育館 8-10pm ...
設施 乒乓球檯 - 乒乓球檯﹝空調﹞﹝市區﹞
場地 西灣河體育館 - 乒乓球
場地地址及電話號碼 香港筲箕灣111 號西灣河市政大廈三樓 (電話:25697330)
備註  
收費總額 HK$ 42.00
本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2008-5-30 16:47
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

報住先
本帖最近評分記錄

報住先,
me too,
Yeah, can play with BHTT and Happy仔,
本帖最近評分記錄

dear ck,

i hv sent booking reference to you, pls cfm by return.
enjoy it!

mao
香港乒乓網

Thx,
recieved

這張枱本來唸住 book 月賽之用, 點知人算不如天算....book 了一張后, 其餘三張同一時間無晒枱 !! 唯有放出來 比其它波友打 !
香港乒乓網

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-5-15 13:33 發表
報住先,
me too,
Yeah, can play with BHTT and Happy仔,
Welcome! 到時一定好好玩.

咁BHTT咪黎唔到,咁還欠一人

muss the chance to play with BHTT

因腳傷關係,可能要休養一段長時間,有無人代我打,sorry, old-cake!

又要再 push 過 tim
香港乒乓網

点解我一join左,的人就雞飛9走ga lei,吾通糸我的問題?

點會呢....我未限定我是否在香港, 若無人 join, 我會來
香港乒乓網

而家变左做老餅球局tim,bin個想chiu老餅就來la,

引用:
原帖由 Happy仔 於 2008-5-17 20:36 發表
因腳傷關係,可能要休養一段長時間,有無人代我打,sorry, old-cake!
你是新傷還是舊病呀,保重保重,

係人都知chiu完老餅會消化不良呢

引用:
原帖由 wonfat 於 2008-5-17 23:40 發表
係人都知chiu完老餅會消化不良呢
你識得我ga咩,
我好似無同你打過喎??

未打過, 冇得打呢, 久仰old-cake月賽成績不俗

月賽拿奬最多應該非老餅莫屬
香港乒乓網

回復 22# 的帖子

那些是早期的月賽,無セ高手,而家的月賽高手臨立,最近呢個5月份港島月賽,小組都出吾到綫!!

48 123
發新話題