發新話題

丹羽孝希 Youtube 看后感想

丹羽孝希 Youtube 看后感想

看完后有點興奮
丹羽告訴全世界沒有不可能
一個17歲的小伙子有如足球小將的太空翼一樣將不可能變成可能
馬龍快,我比你更快
你正手強,我打你反手
你有爆沖,我有快帶
你反手彈,我打追身
接發球從不擺,全部反手擰起
作為中國人我支持中國,但若每次冠軍都是中國一支獨大,比賽便不再好看

香港什麼時候可以出一個水谷準或者是 單雨小希
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

出左個王皓啦,但係都係個句,經驗都係淺,過多幾年真係打低王皓

who??

香港未來,緊係靠你的貓仔la!
主板:剛力 正手MXP 反手D-TECS 0.5
副板:羽佳純子 正手MXP 反手D-TECS 0.5
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板:黑鐵牌大力神 正手MXP,反手T64
練習板:黑鐵牌普碳 正手MX-P反手T64
練習板:綠翡翠 正手MXP 反手仙人掌1MM
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

單雨小希

回復 1# 的帖子

全部中晒,我當日親眼見到马龍就係咁輸嘞

你快,我更快。
所以力量不及speed
而且看到反手的重要性
拖,帶,擰什麼都有,集現代技術於一身
香港乒乓網

丹羽孝希,我的新偶像

之前上ITTF睇視頻,已經好鍾意睇佢打波
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

丹雨浩健
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-4-25 02:15 發表
丹雨浩健
無奈
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-4-25 02:15 發表
丹雨浩健
或者丹雨太陽
主板:剛力 正手MXP 反手D-TECS 0.5
副板:羽佳純子 正手MXP 反手D-TECS 0.5
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板:黑鐵牌大力神 正手MXP,反手T64
練習板:黑鐵牌普碳 正手MX-P反手T64
練習板:綠翡翠 正手MXP 反手仙人掌1MM
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

On one can be a forever winner. Keep it up.

丹丹也是我的新偶像
看他的身型足足比馬龍细一個碼,
再看看自己的身型和他差不多就覺得人生充滿希望
但力量,速度,反應,協調一D都唔輸舌
呢D就係乒乓波好玩的地方
主板 Viscaria  正:Omega 4 Pro 反:Vega Pro

發新話題