發新話題

【5.1沙田源禾路早場】5月1日 (星期二) 9am - 11am,已book場!

【5.1沙田源禾路早場】5月1日 (星期二) 9am - 11am,已book場!

源禾路體育館 - 活動室
2台2個鐘

5月1日勞動節, 沙田再早場....因場地只有9-11..是次再早一些

玩法:首半小時鐘練習,玩2上2落不設皇制,打足3局
費用:$10

本波局提供多球供練習用,參加者請帶備自己球拍出席。

現在有:
1) Poon
2) BDH
3) ice~wood
4) Alanchan
5) tungg
6) tungg x2
7) bbpps3a31
8) alanhbest

新朋友參加請於報名同時,PM閣下之name & 電話給我以便聯絡之用,謝謝

討厭輸波,但無奈已成習慣!

i join thanks ok

PUT ME ON THE WAITING LIST PLS~~~~

<--I may not able to wake up at 9 ~~~
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

we join
Tungg
Tungg's freind

I JOIN!!!!!!
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) -50 aeroplane 2012-7-29 01:37

引用:
原帖由 alanchan 於 2012-4-23 16:56 發表
PUT ME ON THE WAITING LIST PLS~~~~

no waiting list here ga!

引用:
原帖由 bbpps3a31 於 2012-4-23 20:37 發表
I JOIN!!!!!!
welcome, !!

引用:
原帖由 poon 於 2012-4-23 23:03 發表

no waiting list here ga!
呢d就叫 人在乒湖, 身不由己.....
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

回復 8# 的帖子

Poon Brother
May I join?

引用:
原帖由 alanhbest 於 2012-4-24 00:14 發表
Poon Brother
May I join?
sure la....if u don't join, angry u ga!

回復 10# 的帖子

晨早食個沙田柚,

五一勞動笑笑口!  

bbpps3a31...放飛機無交代!!!!

沙田早場已經難book場到極...雖則不敢講我地沙田早場好多波友參加, 但亦不乏支持者,
bb君報名又飛機, 實對其他沙田早場參加者不公..于以強烈遣責!!!

POON哥!對不起,我忘記了去球局!
希望你原諒我,下次我會比番你今次球局的費用!

引用:
原帖由 bbpps3a31 於 2012-5-2 09:36 發表
POON哥!對不起,我忘記了去球局!
希望你原諒我,下次我會比番你今次球局的費用!
並不是錢的問題....我們搞波局只想相約喜歡打波的人聚一下, 而且現在我們沙田早場已經難book到極..
2個月都book唔到一次, 而且就算book到,台都系得2張, 想多d人來都唔得!
如果沙田早場的波友因你報了名而令他們無名額可報, 而但你又不上心, 大安指意, 可以話唔記得就算..
這樣就對其他想來而沒名額可報的人太不公平了..你說對嗎?
不過..我想你也不是特意的, 希望你下次真的報名前考慮清楚自己真的會不會, 或想不想出席才報吧!
你沒來, 當然不需比錢, 但如你下次報名, 真的希望你會在意一下吧!

祝快樂乒乓!!

回復 14# 的帖子

對不起,我當時真的忘記了。同時,多謝你提醒我要尊重每一個球局,我會改的!

發新話題