25 12
發新話題

( 童夢 ) 我的十八區分齡路途

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

( 童夢 ) 我的十八區分齡路途

已報名分齡區賽記錄: 新晉MA 組老野

小童將會升呢為18皆空獎門人

1.北區 >>>>>>>>>>>>>>>>>抽唔中

2.元朗>>>>>>>>>>>>>>>>抽唔中

3.公傷杯>>>>>>>>>>>>>> 6/6 歌街初賽 2012 第一場勝仗,唔洗第一場就丁丁
  A. 6/6 第一round VS 市區重建局 輕取 3 : 0 ( 但不滿意自己的表現,未能發揮平時應有水平的一半 )
  B. 9/6 第二round VS 九龍巴士   14:00 PM 覆賽  ( 希望當日能發揮效佳的水準,勝負其次 )>>> 8強止步,技不如人

4.中西區>>>>>>>>>...........抽唔中

黃大仙區>>>>>>>>>>>又落選  

6 油尖旺區 .....,,,,,,,,,,,,,,,,.....落空

7 荃灣區>>>>>>>>>>>>>>>>>>>唔中   

8. 深水(步)      >唔中      

9. 屯門區 / 後補

10. 西貢區   

11. 葵青區 / 後備

12. 先進運運會 / ( 夥拍論壇大哥大/小星星 ) 雙單都中

9/9    16:00 單打

23/9   11:00 雙打

13. 官塘區>>>>>>>>>>主場希望    
      1/9 15:45 初賽  ps : 第一 round 就出局 ,技不如人,明年再見!

14. 大埔區 ( 26/06 報名 ) >唔中

15. 九龍城 / 唔中

16. 南區

17. 沙田區 / 唔中

18.灣仔區

本帖最近評分記錄
  • 乒乓在線 +10 多謝分享 2012-6-19 13:38
  • 雪清風 +10 You are crazy ! I only want to KO you! 2012-5-13 01:19

錦錶在望
<-->
.

一於報哂全港18區

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-4-23 14:40 發表
一於報哂全港18區
我嘗試 update 最新情況!
最後全軍覆沒也需展示於此

引用:
原帖由 日本仔 於 2012-4-23 14:21 發表
已報名分齡區賽記錄: MA 組老野
1.北區
2.元朗
3.公傷杯 ( 僱用300百人以上機構 )
仲有先進運動會!

hope you can join them all
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

ADD OIL
BTY Photino, T-05, T-64.

滾滾長江東逝水,浪花淘盡英雄
是非成敗轉頭空,青山依舊在,幾度夕陽紅。
三國

(康文署)2012中西區分齡乒乓球比賽.........4/5/12-14-5/12開始報名

溫馨提示:記得報名呀!
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 日本仔 於 2012-4-23 14:21 發表
已報名分齡區賽記錄: MA 組老野
1.北區
2.元朗
3.公傷杯 ( 僱用300百人以上機構 )
4.
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

你今日報左未?   ( 中西區 )

努力
<-->
.

add oil

今日報荃灣區
你地都記得報啦!

今日報屯門區

請報名!

今日報西貢區

請報名!

今晚打工商杯,有得郁動下

至今未有一區抽中

準備出發歌街..............14:00 pm 工商杯第二輪對賽

今年第一個熱身地區賽事(工商盃)終於畢業了
詳情請看首頁

25 12
發新話題