21 12
發新話題

負碌球

負碌球

今日我係學校打波
見到一個冇品人
我地打到9比9個時
佢冇啦啦泥一個負碌球
仲要DRAW!!
打到我火都泥
佢負碌都冇咩野
但係負碌都DRAW!
仲要啤住我串我

呢啲冇品人唔係比賽都唔好同佢打

又真係幾衰,如果而個時候,我都係會舉一舉手,表示唔好意思

岩岩編輯好篇文,,佢係賴網DRAW我

我都試過,9比9個陣比人擦邊,仲要draw得勁大聲
thank god I found you,all my wish and dream some how become reality

中邊唔係中咩?
賴網都要靠自己拉得起個波或者唔食曬個下旋先有得中, DRAW 有何問題?
馬琳賴網滴死都會DRAW 架啦, 只怪你小氣同控制唔到自己個心理因而被對手影響

符碌球, 人人都有機會, 冇謂慶.
比賽中, 保持冷靜為上!

我都c過
不過呢d野我無咩所謂

回復 1# 的帖子

如果係賴網,我覺得可以DRAW,除非個波回旋,反反佢個邊,如果唔係就係你反應唔夠好,要練一下

睇完你o篇文,覺得佢真係幾無品及好串喎

嬲都無用, 最緊要鍛鍊好自己情緒商數, 唔好咁易俾人影響....
主板:龍張(直)
正手:省狂
反手:R7
*******努力打大波*******

一般fd同fd打波我就無所謂但係比賽就會有d

看來那負碌怪智商低
<-->
.

下次同佢打 有-6波就大大聲draw洛去-3-

引用:
原帖由 y539069849 於 2012-4-18 22:57 發表
下次同佢打 有-6波就大大聲draw洛去-3-
小學雞咩

引用:
原帖由 henrytam 於 2012-4-18 20:51 發表
中邊唔係中咩?
賴網都要靠自己拉得起個波或者唔食曬個下旋先有得中, DRAW 有何問題?
馬琳賴網滴死都會DRAW 架啦, 只怪你小氣同控制唔到自己個心理因而被對手影響
ML智商有DD , 所以無人怪他.....
<-->
.

好少事jar...如果你能夠係輸緊10-9,沈得住氣反勝番佢,咁先最型
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

我呢排係學校同人計開賴網/滴死贏既就重新發球,
無謂令大家都唔開心啦

一球半球啫,唔緊要啦,咪當俾佢沖爆或者擺短擺死
下一球自己贏番囉
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 太陽之子 於 2012-4-19 01:30 發表