59 123
發新話題

最近羅湖口岸的深圳5星級球館已正式開幕!

Thanks for sharing
BTY Photino, T-05, T-64.

滾滾長江東逝水,浪花淘盡英雄
是非成敗轉頭空,青山依舊在,幾度夕陽紅。
三國

引用:
原帖由 carfielddog 於 2012-4-17 09:59 發表
深港乒乓球俱樂部
地址:深圳市羅湖區和平路漁民村港逸豪庭會所三樓
電話0755-25837863
由深圳羅湖口岸過步行只需10分鐘!
坐屋苑巴只需1元人民幣,車程3分鐘!
短評:
4月16日初次到球館,給我的感覺就係大、好 ...
新來報到,請問場館有冇教練資料show出黎???

一定要上去試試新場!
沖爆超

引用:
原帖由 koksisi 於 2012-4-17 23:26 發表

新來報到,請問場館有冇教練資料show出黎???
上次去仲搞緊,依家應該ok架la!如果無,你問下檯面個位靚女妹妹都可以!

引用:
原帖由 okt05018 於 2012-4-17 17:47 發表
教練幾多錢一個鐘
80-130人民幣!

I will go to try later

引用:
原帖由 carfielddog 於 2012-4-18 08:44 發表

上次去仲搞緊,依家應該ok架la!如果無,你問下檯面個位靚女妹妹都可以!
thx..........

有機會要過去行下先....

請問有冇人剛剛在星期日上過去打???人多5多

昨晚有事上了深圳, 之後仲上了這間球館(8:00PM 左右)望望, 上面除了負責的人(坐櫃台的, 應該係啩), 地方是很大, 但練波的人一個都冇!  全場只有吉枱十多張, 眼見這情況, 我和友人立即走頭, 真失望!
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 songyip 於 2012-5-16 20:01 發表
昨晚有事上了深圳, 之後仲上了這間球館(8:00PM 左右)望望, 上面除了負責的人(坐櫃台的, 應該係啩), 地方是很大, 但練波的人一個都冇!  全場只有吉枱十多張, 眼見這情況, 我和友人立即走頭, 真失望!
去過一次都覚得唔好玩,冇大鳳X咁抵玩。一收費太貴,二教練水平太高好似比我感覺唔愿同我練有点敷衍我甘,三唔幫我執波自己走過去嘆茶
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 yeo 於 2012-5-16 20:14 發表

去過一次都覚得唔好玩,冇大鳳X咁抵玩。一收費太貴,二教練水平太高好似比我感覺唔愿同我練有点敷衍我甘,三唔幫我執波自己走過去嘆茶
相信下次都吳會去囉...

其實, 我一 D 都吾覺得就腳囉, 可能我由 "大劇院"地鐵站出口, 經萬象城,再行了一大段路才到目的地, 去到諗住望望, 但最後上到去望吳夠一眼就走頭, 有點兒掃興呢!!!

本帖最近評分記錄

雖然可以說閒日自然人少....... 但小心一點看, 個有關南中國物業突然多人想沽, 會希望多些人氣, 增大可"轉名"的機會...... 刺激吾要再去看看有關網急於求售的有多少版
<-->
.

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2012-5-17 00:11 發表
雖然可以說閒日自然人少....... 但小心一點看, 個有關南中國物業突然多人想沽, 會希望多些人氣, 增大可"轉名"的機會...... 刺激吾要再去看看有關網急於求售的有多少版
唔系好明

算貴

thx for yr sharing

引用:
原帖由 yeo 於 2012-5-20 09:14 發表

唔系好明
簡而明之, 業主有意冇意想找多些老襯到那邊, 希望個樓易甩
<-->
.

59 123
發新話題