發新話題

最近羅湖口岸的深圳5星級球館已正式開幕!

引用:
原帖由 阿舜 於 2012-4-17 11:39 發表
其實星期一至四早上9點至4點30元人仔, 係指每小時$30, 定係打足7個小時都只係$30?
舜哥!唔係玩啦,如果打足7小時先可以30元,佢唔死我都死
舜哥,優惠時段期間大檯每小時30元!

引用:
原帖由 阿舜 於 2012-4-17 11:39 發表
其實星期一至四早上9點至4點30元人仔, 係指每小時$30, 定係打足7個小時都只係$30?
舜哥仔, 個邊球館以租枱計, 所以係指Rmb 30 per hour. 由於教練水平相對高, 費用平, 所以不失為練球好去處, 若加埋揾的平靚正野食, 更加一流. 有機會同"飛火"上去玩下,幾正架

舜哥諗住當球局咁打  可以去玩下其他球館既比賽, 7pm 打到12:30am(如果一直贏), 真係30蚊搞掂...

如果係7個鐘$30, 我諗住日日上去架, 只練發球都抵返晒

引用:
原帖由 阿舜 於 2012-4-17 12:08 發表
如果係7個鐘$30, 我諗住日日上去架, 只練發球都抵返晒
舜哥,你可以約我打,$30蚊都慳番,我俾你拍足7粒鐘,場錢我俾晒!

都唔係好平姐,我上去友傳打一至日下午兩點前$20
教練$50-120

平日星期一至四早上9點至4點只需30元人仔

嘻嘻

等我都以為係30人 - 任打添
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 fly1983 於 2012-4-17 12:23 發表
都唔係好平姐,我上去友傳打一至日下午兩點前$20
教練$50-120
友傳大檯好似唔得喎?細檯就係20蚊!
但係黎間新球館優惠時段細檯只需15蚊!
$50-80蚊好多都係陪練,水平唔係咁高喎!

想問呢間球館d教練識唔識講及聽廣東話的

好似好正WOR... 有冇網址搵吓教練
Anyway, THX for sharing!

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-4-17 12:59 發表
想問呢間球館d教練識唔識講及聽廣東話的
好多都識!

引用:
原帖由 rosawyn 於 2012-4-17 13:03 發表
好似好正WOR... 有冇網址搵吓教練
Anyway, THX for sharing!
新開張,所以佢地仲未搞網址!

回復 31# 的帖子

差d漏左,多謝你分享

So good, I want to go there

very informative, thx for sharing

請問冷氣是中央嗎?全年開放?上次去友傳,中央冷氣停開,加上落雨又隰又焗,都幾係野。

引用:
原帖由 Terence 於 2012-4-17 15:26 發表
請問冷氣是中央嗎?全年開放?上次去友傳,中央冷氣停開,加上落雨又隰又焗,都幾係野。
冷氣是跟鳳凰一樣,獨立式空調!

回復 1# 的帖子

我都去過 暫時係深圳是最正嘅

教練幾多錢一個鐘

Sorry,減錯分,求版主幫手加番五分

發新話題