59 123
發新話題

最近羅湖口岸的深圳5星級球館已正式開幕!

最近羅湖口岸的深圳5星級球館已正式開幕!

深港乒乓球俱樂部
地址:深圳市羅湖區和平路漁民村港逸豪庭會所三樓
電話0755-25837863
由深圳羅湖口岸過步行只需10分鐘!
坐屋苑巴只需1元人民幣,車程3分鐘!
短評:
4月16日初次到球館,給我的感覺就係大、好大、好靚的球館!球館雖大,但老闆只擺放10多張,令到普通的細檯空間非常闊落,大檯更不在話下!我一場黎到當然約個教練練下波,球館教練因初開張關係,暫時只有7,8名左右,不過水平全是省隊以上,老闆仍積極招攬水平高的教練!我訂了一張比賽檯,平日星期一至四早上9點至4點只需30元人仔,超抵打,在超闊的場地,打削球的我,被教練爆足2個鐘,我已體無全膚,像死屍般坐係球館半個鐘才爬去沖涼!這一次之行,個人給球館99分滿意!一有時間一定會再度過黎俾教練折磨一番!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄

正啊

Bro. Carfield, Thx to share!!!

球館好正喎. 有機會要過去行下先. 請問專巴係邊度搭

回復 1# 的帖子

加菲可否放大一點張地圖 ?

9am-4pm 都係$30人 - 的確抵 !

教練收費又是甚麼範圍呢 ?
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

想請問樓主, 場地連教練每小時收費多少?
較繁忙時間收費又如何?

好像记得是教练费是100-130/小时,台费下午3点前15RMB/小时

Thanks for sharing.  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

打到HIGH都係30幾蚊

thanks for sharing

巧club巧club , 有閒錢有心情就walk-in打, 與康文場唔同路線.

引用:
原帖由 Terence 於 2012-4-17 10:11 發表
球館好正喎. 有機會要過去行下先. 請問專巴係邊度搭
專巴係深圳火車站西,專巴寫住漁民村,總站落車就得!
本帖最近評分記錄
  • okt05018 +6 補番十分比你 2012-4-17 21:20

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-4-17 10:12 發表
加菲可否放大一點張地圖 ?

9am-4pm 都係$30人 - 的確抵 !

教練收費又是甚麼範圍呢 ?
教練費人仔80-130元!
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 neku 於 2012-4-17 10:21 發表
想請問樓主, 場地連教練每小時收費多少?
較繁忙時間收費又如何?
無記錯的話,繁忙時間大檯應該係40元人仔!細檯就好似係30元人仔!

引用:
原帖由 yeo 於 2012-4-17 10:33 發表
好像记得是教练费是100-130/小时,台费下午3点前15RMB/小时
教練費肯定是80-130人仔!特價時間應該係師兄對!

dog dog 兄,d教練对打削球的態度如何?

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2012-4-17 11:27 發表
dog dog 兄,d教練对打削球的態度如何?
momo兄!尋日第一次打,果位男教練20歲咁上下,肯爆肯教,絕對ok!但我轉死左佢半條命

引用:
原帖由 carfielddog 於 2012-4-17 11:34 發表

momo兄!尋日第一次打,果位男教練20歲咁上下,肯爆肯教,絕對ok!但我轉死左佢半條命
同你打完得番半條命好正常

其實星期一至四早上9點至4點30元人仔, 係指每小時$30, 定係打足7個小時都只係$30?

59 123
發新話題