36 12
發新話題

[周一灣仔球局] 5月14日 (星期一) 8-11pm 灣仔駱克道體育館

[周一灣仔球局] 5月14日 (星期一) 8-11pm 灣仔駱克道體育館

[周一灣仔球局] 2012年5月14日 (星期一) 8-11pm 灣仔駱克道體育館 (4張檯 no2,4,5,6)
每位收費二十五元
實施兩上兩落制,不設皇制,打足三局,賽前練習 不超過兩分鐘
請注意:有事來唔到要早一日通知,若人唔到又無通知,就當你放飛机。沒有合理解釋會列入黑名單。

1. Tam校長
2. alanchow
3. 藍劍
4. BDH
5. Ares
6. Hody
7. mic53
8. unclefai2011
9. CK1306
10. 銀河T1
11. tsk_edric
12. 大吉
13. pingpong
14. 061321
15.
16.

本帖最近評分記錄

Let me join it first.
本帖最近評分記錄
Pen Hold: Butterfly ALC + Tibhar EL-P & Xiom Vega Asia
Hand Shake: Butterfly Viscaria + Tibhar Aurus & Xiom Vega Asia

I wish to join. Thanks.
本帖最近評分記錄

join..........plx

Join

可否 join.........?

回復 6# 的帖子

wellcome

I'll join, thank you

校長 原來我隻手的手尾是好
長呀 全個五月都打唔到波喇 sony

Kodak 兄,等你復出!

引用:
原帖由 KODAK 於 2012-5-10 19:25 發表
甘慘呀

因有要事未能出席當晚. Sorry.

回復 12# 的帖子

NOTED

引用:
原帖由 KODAK 於 2012-5-10 19:25 發表
Kodak,
打左手頂下隱都好呀

join join join

引用:
原帖由 銀河T1 於 2012-5-12 22:53 發表
join join join
wellcome, long time no see

引用:
乜咁大鑤? 小心身體!

引用:
Kodak兄,好耐無見了,快D復出啦!

halo, may i join it?thx

柯達,快d好返ah.

36 12
發新話題