26 12
發新話題

[砌版討論] 納米OC

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:49 移動

納米OC

狐圈結合快打,直板,應該配咩膠?幫Fd問

DONIC JO-PLATIN

always t series , so boring

省狂3+r7 / baracuda+s1

期待jcclee的解答
我Fd而家打Baracuda做正手,hexer做反手
R7做反手應該幾好
同埋佢吾想用中國膠

S1+RAKZA7

回復 7# 的帖子

s1 turbo又如何?

引用:
原帖由 monkey330 於 2012-4-12 18:54 發表
s1 turbo又如何?
s1 turbo系反手膠套

O4+R7 LA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
主板:剛力 正手MXP 反手D-TECS 0.5
副板:羽佳純子 正手MXP 反手D-TECS 0.5
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板:黑鐵牌大力神 正手MXP,反手T64
練習板:黑鐵牌普碳 正手MX-P反手T64
練習板:綠翡翠 正手MXP 反手仙人掌1MM
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

waiting for jcclee
professional

新鮮提議::::: SPECTOL 正膠
<-->
.

想打兩面反貼

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2012-4-12 23:30 發表
新鮮提議::::: SPECTOL 正膠
我個fd都唸住打呢塊,在線你打過未?感覺如何

回復 14# 的帖子

唔好騎刧我個post啦

引用:
原帖由 monkey330 於 2012-4-12 23:36 發表
唔好騎刧我個post啦
騎咩劫,你開o姐但我都有權問其他人野的

其實未必一定要我講的才是答案,
反而, 我不是經常慣性的用納米OC,
只是好耐之前用過吓....
但呢度好多師兄都是用納米OC 作主板, 佢地意見更值得參考.

以前我是配 Jo Platin + Roxon 450
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

回復 16# 的帖子

講下笑姐
洗唔洗咁認真

回復 17# 的帖子

嗯,因為我覺得你識由底板軟硬度個D數據黎判斷好叻,所以我覺得你D答案好好

我個塊係正手roxon500,反手jo gold

26 12
發新話題
最近訪問的版塊