56 123
發新話題

neo國藍綿天極3

引用:
原帖由 pearpang 於 2012-4-5 21:41 發表
個人鍾意天極2,因為旋轉感覺上係紅大媽最轉,最衰依家想買國天2又冇
你問下佢 應該有
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

引用:
原帖由 kangaroo626 於 2012-4-5 21:37 發表
同佢交易多次,,,佢d野係正品
你最主要係你自己郵寄個地址唔好錯
o甘此店可靠性甚高

回復 41# 的帖子

都係唔諗住,岩岩先換左塊NEO天三

neod放能好快無 諗定差唔多
YEO

我都想整返塊國天2玩玩
直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

回復 45# 的帖子

1000RMB

回復 44# 的帖子

冇我用油灌

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-4-6 03:46 PM 發表
1000RMB
nonono
橙綿已心足

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

藍綿用得過
但我技術未到
YEO

回復 50# 的帖子

買塊有機國狂3玩下,都係RMB300

引用:
原帖由 pearpang 於 2012-4-7 10:20 AM 發表
用慣左天極啦
話說neo國狂都係500rmb

這個只可拿來笑的價格不用想了, 這些補品留給國家隊用吧,
<-->
.

回復 54# 的帖子

個D係市場版,相對比國家隊專用有字次一級,所以係可以比我地依D庸人用

引用:
原帖由 pearpang 於 2012-4-7 10:20 發表
rmb300都易接受,萬達買塊國狂都4xx幾啦

有無人用過 NEO  蓝海绵天极3 - 39度,2.2;  覺得如何?

56 123
發新話題