56 123
發新話題

neo國藍綿天極3

neo國藍綿天極3

neo國藍綿天極3~$800RMB
值唔值,,,?
好想試下 但個價錢就...
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

where buy sin?

差不多成千港元 買兩塊Tenergy好過

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-4-5 20:51 發表
差不多成千港元 買兩塊Tenergy好過
Tenergy 唔一定最好。

咁貴我覺得真係唔好,就可以買兩塊T字頭,同埋唔知堅定流,如果係流就

值唔值就睇人啦~
不過如果係暴力王就唔值啦
主板:流星直拍  流星套膠(隨木附送)
副板:盾牌直拍  盾牌套膠(隨木附送)
練習板:雙魚直拍  雙魚套膠(隨木附送)

係真既,,,
係TAO寶一間 "小東邪" 佢專賣國家野,,,,之前幫佢買過一塊國狂
係真既,幾好打
YEO

引用:
原帖由 pearpang 於 2012-4-5 20:52 發表
咁貴我覺得真係唔好,就可以買兩塊T字頭,同埋唔知堅定流,如果係流就
agree

有無BRO試過
NEO國藍綿天極3同NEO國橙綿天極3差相300RMB
係米藍綿真係好咁多
YEO

回復 7# 的帖子

我想問下呢國狂其實彈唔彈?
另外拉波個陣個throw angle 高唔高?

回復 7# 的帖子

睇佢賣真野,但係我見佢冇NEO版國藍綿天極3

引用:
原帖由 fonglongyin 於 2012-4-5 20:57 發表
我想問下呢國狂其實彈唔彈?
另外拉波個陣個throw angle 高唔高?
國狂同中國膠相差好多...
打落完全唔似中國膠
好難講高唔高同彈唔彈,,,因為E個關底板問題多D~
但國狂唔餵飽澎脹濟都已經幾好打...
YEO

引用:
原帖由 pearpang 於 2012-4-5 20:58 發表
睇佢賣真野,但係我見佢冇NEO版國藍綿天極3
你要問佢
佢話E D係國家隊入邊拎出黎既好少擺出黎賣
YEO

應該好好打

回復 13# 的帖子

不如你入塊有名蓝海绵老胶面 国天极II 玩下啦 ,試一下國家隊同平時打下有咩分別

http://item.taobao.com/item.htm?id=14557544955
呢個好似好打

回復 16# 的帖子

好正,市場價賣590,佢賣28蚊

郝帥 藍綿天極2,,,
我都有興趣 但係1000RMB

YEO

回復 18# 的帖子

對有名冇名冇咩興趣,始終都係練好D技術先啦,有朝一日一定入塊黎玩下

回復 18# 的帖子

1000RMB too expensive

56 123
發新話題