發新話題

[4月6日] 今晚有冇人O係 9-11PM O係順利打波呀 ?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

[4月6日] 今晚有冇人O係 9-11PM O係順利打波呀 ?

THANK YOU!

"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

Push有冇人打波呀
(乒乓潮文>濃縮版<)

我好似同你打過,但我未黎過你果樹喎...會吾會有多一個波友黎呢?

引用:
原帖由 PingPongLeung 於 2012-4-6 19:13 發表
我好似同你打過,但我未黎過你果樹喎...會吾會有多一個波友黎呢?
係呀~ 左手橫板~
仲未搵到人過黎打呀~ 你過唔過黎打呢 ?
(乒乓潮文>濃縮版<)

我可以過黎
引用:
原帖由 vr1717 於 2012-4-6 19:29 發表

係呀~ 左手橫板~
仲未搵到人過黎打呀~ 你過唔過黎打呢 ?

引用:
原帖由 mymchiu 於 2012-4-6 19:31 發表
我可以過黎
已book~ 9-11 pm ~ 順利~ 今晚見 !
(乒乓潮文>濃縮版<)

今晚見 !
引用:
原帖由 vr1717 於 2012-4-6 19:35 發表

我會遲少少到~

係乒乓球室, 活動室?
引用:
原帖由 vr1717 於 2012-4-6 19:35 發表

壁球室 5 號............
(乒乓潮文>濃縮版<)

發新話題