發新話題

12May08 食飯,唱K ,打麻雀團

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動
引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-5-9 13:46 發表
如果學界遲左完場 ... 可考慮 唱 K buffet

瓊華中心  Very Good!!!

地址: 旺角彌敦道628號瓊華中心12樓
  (NewayK,食埋buffet)

旺角雀會

西洋菜南街皇雀會
$308一檯, 四客嘢食, 四杯嘢飲, 連埋雀紙預$400
(啲雀紙駛唔駛咁貴呀?:156:)
星期六10pm至星期日11am
冇得預book, 星期六晚10pm去到會九成冇房, 要喺出面打, 直至大約一兩點先會有房俾我哋入番去!:156:

影藝人雀會
$238一檯, 收費見附圖
雀紙$10, 埋數$248一檯
如果想要孖房的話, 每檯另收$50:156:
有得預book, 不過至少要早一日電話book, 否則未必有房!!

所以如果有意去的話請盡早出聲, 因為要count人數.....

簡評:
皇雀會啲裝修就當然好啲, 地方都大啲! 不過價錢都爭好遠!
如果純粹想過雀癮影藝人雀會會好啲; 如果係要環境好啲的話就皇雀會係好啲~

係呀..我要完左學界盃先黎到呀!!

搞手18年前都可以參加...而家
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 9-5-2008 19:37 發表
唔駛打大大都會心臟病

同你打已經會有心臟病啦
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

係呀 ~ 你到時會唔會再發出嚴重聲明 ~ 哈哈
梗係會啦, 遇著你隨時心臟病
因為你成日都語出驚人

係咪cfm了瓊華中心呀?
會唔會在MTR join 埋一齊去嫁???

引用:
原帖由 jackho813 於 2008-5-8 12:59 發表
12May2008   食飯,唱K ,打麻雀團 .希望多d人參加啦

(15:00--22:00)

14:00-18:00 唱K ,
18:00-19:00 食飯
19:00-22:00 打麻雀

1) Jackho813
2)
3)
4)
5)

99)
咁得閒就來歌街幫手喇

到時做完學屆盃先約腳玩都未遲啦大細路

冇人update個namelist,得jackho 一個開吾到枱

可惜我去吾到

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-5-11 11:41 發表
其實完左學界都 OK ~ 唱夜晚 K buffet, 不過搞手去左係邊呢 ??
定晚上18:00 -- 22:00 唱 K + buffet . 麻雀下次再打.因人數及時間不足! 有沒人是Neway 會員可Book 場!
我手電:9181 6860

Neway瓊華中心

引用:
原帖由 jackho813 於 2008-5-11 11:56 發表

定晚上18:00 -- 22:00 唱 K + buffet . 麻雀下次再打.因人數及時間不足!liness" /> 有沒人是Neway 會員可Book 場!
我手電:9181 6860

Neway瓊華中心

明天下午我會去看學界盃 。到時可再約,不明,可致電比我.

see u la
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

今晚有波睇wor....

係慾海肥花... ...

發新話題