發新話題

2012【黑暗盃】賽果+出線資料+賽後吹水

上線賽果 

pls see attachment
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

中線賽果及下線 

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港乒乓網

恭喜

引用:
原帖由 hanson 於 2012-4-5 13:28 發表
好似係教練嚟㗎喎!叫做張耀x
佢好勁啊,初賽用橫板,複賽用番直板
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

香港乒乓網

香港乒乓網

香港乒乓網

香港乒乓網

香港乒乓網

想問下全塲總冠軍點計出來?
我知乒匯球會實自名歸,不過我想知吓如果有個評分制度,第二及第三會係邊個波會。

2nd is  自由人,計分是用恒生學界的計算方法
首名7
次名6
季軍5
殿軍4
8強3
16強2
32強1
乒匯有冠軍及殿軍,加埋已等如11分。
香港乒乓網

昨天好多爆冷
香港乒乓網

哩幾位算唔算被人爆:馬十樂,紅十藍,賀口正,木C,然文桌

狀態有高有低,打法相生相剋,無計啦

乒匯乒乓球會

恭喜各位

引用:
原帖由 太陽之子 於 2012-4-5 16:26 發表

佢好勁啊,初賽用橫板,複賽用番直板
最衰我懶啦.....如果吳係掛住訓....我就有得睇呢位甘勁既教練有幾勁><
哈哈`^^...我要創造奇跡~

CONGRAD TO ALL^^
主板: 黑檀5cs 正手:  國狂(國套)3 反手: Andro rasant

引用:
原帖由 ﹏°中文C..× 於 2012-4-6 12:21 發表

最衰我懶啦.....如果吳係掛住訓....我就有得睇呢位甘勁既教練有幾勁>
  你下次早d來la,咁功的功力不是人人可以有
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-4-6 12:52 發表

你下次早d來la,咁功的功力不是人人可以有
下次文詩拎隻甲組左手出黎

乒匯乒乓球會

嗰位張教練好似原本打日直㗎喎!

發新話題