27 12
發新話題

【曉光街球局】4月7日(星期六)11am-2pm三張枱

【曉光街球局】4月7日(星期六)11am-2pm三張枱

壁球室A 11am-2pm
活動室1,壁球室1號場 12-2pm

費用 $25
1 WhkWhk
2 Coco
3 老禧(walk-in)
4 Wiilliamng
5 vr1717
6 Mymchiu
7 Rosa
8 Nick
9 PingPongLeung

sorry, I am not available this Saturday, next time la
主板:龍張(直)
正手:省狂
反手:R7
*******努力打大波*******

引用:
原帖由 tykm2000 於 2012-4-1 23:30 發表
sorry, I am not available this Saturday, next time la
Ok, play next time.

報住先, 唔到早通知

引用:
原帖由 老禧 於 2012-4-2 21:49 發表
報住先, 唔到早通知
Ok,see you.

打得不是好,可不可參加
Yasaka YE7
正手:銀河sun
反手:Darker 紅V

join @ thanks!
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 vr1717 於 2012-4-4 20:05 發表
join @ thanks!
試新膠 ?!
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

Welcome William and vr1617,wiiliiam,would you pm your phone number for further confirmation,thanks.

coco, 俾位新參加者啦, 你唔介意, 我walk in 比較好,
錢會照俾

引用:
原帖由 老禧 於 2012-4-4 21:10 發表
coco, 俾位新參加者啦, 你唔介意, 我walk in 比較好,
錢會照俾
老禧,我會book中間壁球室,一起玩吧。

活動室還有兩張枱可以預訂。

我係驚我無得出街0者, 費事浪費你個位

自由是非常可貴的

引用:
原帖由 cococheung 於 2012-4-4 21:07 發表
Welcome William and vr1617,wiiliiam,would you pm your phone number for further confirmation,thanks.
之前已給你了, 請check pm
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-4-4 20:08 發表

試新膠 ?!
yes ~ 打熟佢 !
今日食完 lunch 都有打過下 ~ 唔係好慣
(乒乓潮文>濃縮版<)

加唔加檯?有位我都想打
引用:
原帖由 cococheung 於 2012-4-4 21:21 發表
活動室還有兩張枱可以預訂。

引用:
原帖由 mymchiu 於 2012-4-6 18:56 發表
加唔加檯?有位我都想打
Please add two hours 12-2pm
After reserved,please notice me,thanks.

ok. already booked 12-2pm activity room.
引用:
原帖由 cococheung 於 2012-4-6 19:29 發表

Please add two hours 12-2pm
After reserved,please notice me,thanks.

引用:
原帖由 mymchiu 於 2012-4-6 19:36 發表
ok. already booked 12-2pm activity room.
Thanks,Mymchiu.
Two seats are free.

join

27 12
發新話題