發新話題

熱烈慶祝梁振英先生當選香港特別 行政區首長

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動

熱烈慶祝梁振英先生當選香港特別 行政區首長

熱烈唾罵梁振英先生當選,香港就此玩完!

The Death of Hong Kong 1841-2012

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-3-25 13:10 發表
The Death of Hong Kong 1841-2012

HONG KONG

引用:
原帖由 carfielddog 於 2012-3-25 13:06 發表
熱烈唾罵梁振英先生當選,香港就此玩完!
憤怒烏.....Wakaka

幾時出香港版呢?熱烈期待中......

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-3-25 13:19 發表

之前已出左唐生大宅僭建版;期待梁生防暴隊版
gum一定能打破download紀錄啦.....勁!!

香港再一次成為焦點城市,無地方能比.....wakaka

回復 6# 的帖子

oh.....689,將呢3個數字6+8+9=23條
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-3-25 13:36 發表
oh.....689,將呢3個數字6+8+9=23條
遲D還有偉大的林公公版可以download

引用:
原帖由 HK-KC 於 2012-3-25 13:50 發表

遲D還有林公公版download
林公公out啦,我要down"狼來了"

congrad cy
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

弓喜我地學校c兄

你見到D 咩?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 2# 的帖子

講得好...., 鐵腕治港開始..., 祝大家好運...更祝反對派好運..., 如果一不小心便要坐牢...拉人封艇...
明白什麼都總有限期

七一上街....
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 2012-3-25 17:26 發表
講得好...., 鐵腕治港開始..., 祝大家好運...更祝反對派好運..., 如果一不小心便要坐牢...拉人封艇...
恭喜哂

梁振英:特區有責任就23條立法

有LINK有真相,口講不成真:

http://hk.news.yahoo.com/%E6%A2% ... 3%95-053700480.html

Don't be too naive!!

不論支持或反對,依家可以講,就好講囉

遲D就唔知啦.......

對香港前景不樂觀
希望盡快有普選啦!

香港人係非常現實0既動物, 只要阿爺係咁擲人仔落0黎, 用錢浸死你,
七一上街咪得果小貓三四隻..........

針唔"吉" 到肉點會知痛.........

發新話題