發新話題

CY當選了

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
請大家有時間看看梁振英的政綱,看他的言行,隨口說什麼"香港已死"的話是沒意義的。讓香港人齊心,期望香港更好。

主板:水谷ST 正手:omega4 asia  反手:t64
         Viscaria 正手omega4asia 反手:t64

yeah, cy
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

如果....英年當選...大家又會講d咩
為反政治而反...
全民興建地下皇宮
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

引用:
原帖由 Polyman 於 2012-3-25 14:20 發表
請大家有時間看看梁振英的政綱,看他的言行,隨口說什麼”香港已死”的話是沒意義的。讓香港人齊心,期望香港更好。
邊度可以睇到佢既政綱@@?

689票     = 6 + 8 + 9 = 23 (條)  

雖然佢係我校友, 佢個人黎講都唔太撐佢...
天下武功, 無堅不破, 唯快不破

前事不計,希望佢令香港更加好

引用:
原帖由 Polyman 於 2012-3-25 14:20 發表
請大家有時間看看梁振英的政綱,看他的言行,隨口說什麼”香港已死”的話是沒意義的。讓香港人齊心,期望香港更好。
希望他真的可以做到先前承諾的事,
我比較擔心是23條.....

引用:
隨口說什麼”香港已死”的話是沒意義的。讓香港人齊心,期望香港更好.......支持

回復 26# 的帖子

聖經顯示...??? 666 現世..
明白什麼都總有限期

香港係唔會死既......請大家放心.....
只係死唔去果隻啫...
明白什麼都總有限期

回復 21# 的帖子

認同

引用:
請大家有時間看看梁振英的政綱,看他的言行,隨口說什麼?香港已死?的話是沒意義的。讓香港人齊心,期望香港更好。
完全同意

黨員做特首

柴狼當道,無啖好食...
o( ^ (00) ^ )o

努力現在, 展望將來

糖2勢早無文路, 郎(薄唇)雖口才駕實行力, 但c路較好... ... 都係保持自求多福, 自力更生... ... 唔好諗住某個'識邊個識邊個就得'o既舊潮流就得喇.

董建華時代,黃毓民已在電台說梁振英想做特首
估唔到今日終於來臨
佢唔係共產黨,不過是地下共產黨姐

e隻狼叫人唔好抺黑佢,但佢一早就抺黑隻猪,不過一直死口唔認姐,
是不是有口話人無口話自己呢,
隻猪都是還擊姐,唔通比人打都唔還擊呀
總之e個一定係心術不正既人

發新話題