發新話題

【乒工廠】: 10月12日 (星期五) 8:00-10:00pm 乒工廠 vs 泓景台 友誼賽 (Finished)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
回復 38# 的帖子
真係一次很好的交流, 以下是小弟一些-觀察
--  martin--  很穩定, 基本功很好, 正手真係好强
--  lok and brian--好邪...你塊長膠
--  cola--出其不意的抽波速度好快
--  togun--開波好強

希望以後有更多的機會交流

by kei

你地最強的 亞Ken 無在咩 ?

by tko

引用:
原帖由 tko 於 2007-10-13 00:05 發表
你地最強的 亞Ken 無在咩 ?
我隊是碎料,貴隊高手可收起。:funk:

by Topgun

引用:
原帖由 kei 於 2007-10-12 23:51 發表
--  martin--  很穩定, 基本功很好, 正手真係好强

希望以後有更多的機會交流 ...
你講得冇錯,
martin - 穩...如泰山
brian -  打...出水準
topgun - 銳...不可當
ivan -   超...強表現
諾     -  不...值一提:lol   

by 諾沃克

引用:
原帖由 Topgun 於 2007-10-12 23:41 發表

大分應為12:9,暫時領先。
Martin gets 4.5/4.5.
Brian gets 3/5.
Topgun gets 3/4.
Lok gets 1/4.
Cola gets 1/4.
Total scores are 12.5/21.5.

防孤 gets 3/5.
Edmand gets 3/4.5.
Kei gets 3/4.
Sunny gets 0/4.
...
good job.........!!!!!!!!!!! all brothers.......!!!!!:)

by Gary_Cheung

引用:

基兄,我提議下星期四何文田晚上 8-8:30 打回餘下3.5局。

由晚上 8:30 - 10:30 三張檯打第二set 5 vs 5。

下場由Gary領軍,帶領四位新隊員接戰貴隊。

by Topgun

引用:
原帖由 Topgun 於 2007-10-13 00:34 發表

基兄,我提議下星期四何文田晚上 8-8:30 打回餘下3.5局。

由晚上 8:30 - 10:30 三張檯打第二set 5 vs 5。

下場由Gary領軍,帶領四位新隊員接戰貴隊。 ...
根哥 book 咗枱未

by Augustmoon

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2007-10-13 00:38 發表

根哥 book 咗枱未  
景系卜

sorry 今日打打下又發皮氣

by BrianDD

你要留力打波我先羸到啫:L

引用:
原帖由 BrianDD 於 2007-10-13 00:59 發表
sorry 今日打打下又發皮氣
大家玩下嘖,米咁上心啦,Brother 。

by Topgun

引用:
原帖由 Topgun 於 2007-10-13 01:12 發表

大家玩下嘖,米咁上心啦,Brother 。
brian 做乜發皮四???

by Gary_Cheung

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2007-10-13 01:15 發表

brian 做乜發皮四???
進壹內控,邪對邪,邪上腦。

by Topgun

引用:
原帖由 諾沃克 於 2007-10-13 00:22 發表

你講得冇錯,
martin - 穩...如泰山
brian -  打...出水準
topgun - 銳...不可當
ivan -   超...強表現
諾     -  不...值一提   
我先至係不...值一提。正如我所講, 我嚟玩下啫. 無我又怎顯得你哋強呢?

引用:

Dear Kei, thanks for the arrangement. Come to join us on coming Thur. Cheers!

引用:
原帖由 Topgun 於 2007-10-13 01:31 發表

進壹內控,邪對邪,邪上腦。
加上個場太正
幾本上冇位打波
之前又hit左wall手肘
所以暴走

by BrianDD

引用:
原帖由 Cola 於 2007-10-13 01:38 發表

Dear Kei, thanks for the arrangement. Come to join us on coming Thur. Cheers!
BTW, we forgot to pay you for the booking charges ah!!! Sorry!

引用:
原帖由 Bamboo 於 2007-10-13 02:19 發表
我地上次去是收起一張枱打,否則根本無得走 .
私人會所通常都係咁,地方驚貴所以唔會好大.

回復 57# 的帖子
To Brian
Brian兄, sorry下, 隻手有無事呀?  唔好發皮四呀, 最重要係玩得開心, 我地有什麼安排失當, 多多包涵

To Cola
我地因為逢星期五8-10已經訂埸, 所以大佬們, 例如sunny哥, 防弧一致決定, 為表對各方友好的尊重, 所以一切友誼賽, 不另收場租

To Togun
我會盡快confirm名單, 請候

It's a nice experience to play with "Arsenal".  We learn a lot from the game.  Thx for the Arsenal Big Brothers' accepting our invitation

by kei

引用:
原帖由 kei 於 2007-10-13 08:50 發表
To Brian
Brian兄, sorry下, 隻手有無事呀?  唔好發皮四呀, 最重要係玩得開心, 我地有什麼安排失當, 多多包涵

To Cola
我地因為逢星期五8-10已經訂埸, 所以大佬們, 例如sunny哥, 防弧一致決定, 為表對各方友好的尊 ...
你地下次黎我地何文田打波, 都希望你地玩得開心, 嘿嘿, 我相信好多人輪住同你打波

by 諾沃克

發新話題