33 12
發新話題

話咁快已經注冊左兩年

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

話咁快已經注冊左兩年

嗰陣Tenergy仲賣緊四百幾

我注冊時Tenergy仲賣緊三百幾LO!
主板:剛力 正手MXP 反手D-TECS 0.5
副板:羽佳純子 正手MXP 反手D-TECS 0.5
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板:黑鐵牌大力神 正手MXP,反手T64
練習板:黑鐵牌普碳 正手MX-P反手T64
練習板:綠翡翠 正手MXP 反手仙人掌1MM
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

回復 2# 的帖子

而家五百幾

註冊日期:        2009-11-22
由唔識打到可以打幾球
從來無打過Tenergy
無中過毒

有d店舖已要$600 仲未註冊

引用:
原帖由 virtuososiu 於 2012-3-14 18:44 發表
註冊日期:        2009-11-22
由唔識打到可以打幾球
無中過毒
我三年前岩岩打番波,咩器材都不識,就買了普碳正手海夫2反手狂3.甘配置林番起都笑死自己呀!我一註冊時就改打ALC+T05,T64了!
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

原來我都有兩年

引用:
原帖由 eddieho 於 2012-3-14 18:51 發表

我三年前岩岩打番波,咩器材都不識,就買了普碳正手海夫2反手狂3.甘配置林番起都笑死自己呀!我一註冊時就改打ALC+T05,T64了!
哈哈,我N年前第一塊版係直塊 老鐵牌 Taksim lol (98年)
個時連基本正手撃球都唔識, 一味反手推

註冊左就搵個成人班學左兩個月
Donic Dicon (FL)
上左大學就開始認真練下波
Stiga Energy Wood (Pen) -> Stiga Optimum Syn (FL) -> Siga Rosewood 5 (ST)

自從入左論壇
YEO>OVTCHAROV SENSO V1>OC CR WRB>TIMO BOLL SPIRIT>VISCARIA LIGHT

引用:
原帖由 eddieho 於 2012-3-14 18:51 發表

5係好差姐

考試專業就註冊, 不是的就
<-->
.

我係論壇度搵教練

主板   :stiga sense7.6                      nittaku : Septear
正手   :dhs                                        joola tango extrem
反手   :donic acuda s1turbo             butterfiy sriver fx

引用:
原帖由 okt05018 於 2012-3-14 19:21 發表

5係好差姐
狂3反手難打到呢! 硬板+硬膠打死人LA!

引用:
原帖由 eddieho 於 2012-3-14 19:54 發表

狂3反手難打到呢! 硬板+硬膠打死人LA!
我試過兩面狂飆   反手拉出黎好轉但相對更易食人地西

引用:
原帖由 vickyw288 於 2012-3-14 20:03 發表

我試過兩面狂飆   反手拉出黎好轉但相對更易食人地西
我自問反手就打不掂了!

話說我某朋友在大陸買過一塊37度狂打反手,我覺得仲好打過外國膠

time is running fast
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

哈哈, 曾買過 T05 及 T64, 當時已賣三百幾四百, 發覺並不適合自己打, 打了一兩次就撕了下來...

但我認識的球友之中, 有些認為冇 Tenergy 就吳識打波, 冇計, 好打的就吳會放手, 正常不過之事也!

慶幸自己沒有中 Tenergy 毒, 否則家破人亡呀...  !

引用:
原帖由 songyip 於 2012-3-14 20:39 發表
哈哈, 曾買過 T05 及 T64, 當時已賣三百幾四百, 發覺並不適合自己打, 打了一兩次就撕了下來...

但我認識的球友之中, 有些認為冇 Tenergy 就吳識打波, 冇計, 好打的就吳會放手, 正常不過之事也!

慶幸自己沒有中 ...
我塊玫瑰5,岩岩又撕了O4出來,貼番T05了.我真係正手一定要打05呀!

33 12
發新話題