發新話題

3月10日(六)...官塘區下午, 有無人有興趣打波?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

無晒場地了.....唯有cancell啦...
下次再打!!!

討厭輸波,但無奈已成習慣!

4-6 ok?
TABLE TENNIS, FOR ME, SHOULD BE A GAME FOR FUN AFTER ALL.

TABLE TENNIS IS A GAME FOR SHARING HAPPINESS. BY 科亞•霍士

I LOVE LUCKY BALL.

引用:
原帖由 whkwhk 於 2012-3-8 16:02 發表
4-6 ok?
4-6是可以的....
但,如果可以3-5就更好!!! ....
你話事啦, 請再confirm一下幾點吧, 然後我就book場架啦, 場地總之在東九龍區,..ok?

4-6 我都OK

引用:
原帖由 ice-wood 於 2012-3-8 18:00 發表
4-6 我都OK
好....有回應就book
多數服從少數, 既然有2個話4-6...咁book4-6啦....!
場地稍後補上!!!

只剩振華街4-6有台咋....OK嗎??
振華街我都未打過架...!!!

振華(道)...
個場吾係幾得..又細又係石屎硬牆

振華街體育館環境都幾惡劣

噢....多謝各位提點....!!!!
由於上列ching指出振華街的問題, 所以
剩下只有"藍田南...3-5pm有台..."
可以嗎?

引用:
原帖由 sum 於 2012-3-8 19:20 發表
振華街體育館環境都幾惡劣
認同,記得上次Ice-wood只有打削球,另外歌街有場嗎。

下次再打!!!

回復 11# 的帖子

藍田南12-17壁球室有喎...

引用:
原帖由 PingPongLeung 於 2012-3-8 21:36 發表
藍田南12-17壁球室有喎...
多謝提醒, 但佢地想打4-6嘛..所以

回復 13# 的帖子

oic..................

3月17日(六) 3-5pm ok?
http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=47910&extra=page%3D1
引用:
原帖由 poon 於 2012-3-8 14:31 發表

下次再打!!!

引用:
原帖由 mymchiu 於 2012-3-11 05:52 發表
3月17日(六) 3-5pm ok?
http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=47910&extra=page%3D1

唉...下星期要返full..

發新話題