52 123
發新話題

[膠皮討論] ACUDA, COPPA JO PLATIN

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:51 移動

ACUDA, COPPA JO PLATIN

DONIC ACUDA系列 邊隻最正??

各有好處!
快至慢:S1 > S2 > S3

慢的比較轉嗎??那一塊比較适合反手?

引用:
原帖由 BIRDF2998 於 2012-3-6 21:04 發表
慢的比較轉嗎??那一塊比較适合反手?
系。
S2 & S1 Turbo 也適合打反手。

COPPA JO PLATIN打反手打嗎??轉嗎?

橫板:s2  ; 直板橫打: s3

引用:
原帖由 BIRDF2998 於 2012-3-6 21:17 發表
COPPA JO PLATIN打反手打嗎??轉嗎?
都可以,但較為彈!

台內擰,會唔會唔夠轉OR好易出界??@@

引用:
原帖由 BIRDF2998 於 2012-3-6 21:22 發表
台內擰,會唔會唔夠轉OR好易出界??@@
如果內擰就打Rakza 7 啦!

Rakza 7?$$

引用:
原帖由 BIRDF2998 於 2012-3-6 21:24 發表
Rakza 7?$$
$265-380

回復 11# 的帖子

幅度可以爭成115

Among the DONIC ACUDA系列 , which one is lightest 最輕?

RAKZA 7是用軟型嗎,265那兒買

引用:
原帖由 bandit400rr 於 2012-3-6 21:48 發表
RAKZA 7是用軟型,265那兒買
Fxxxxxxt.

回復 11# 的帖子

差咁遠??@@

我只係知道,
Acuda S系列面膠比較硬, 號稱以 旋轉 食飯的~~
Coppa X系列 面膠比較軟, 號稱以 速度 食飯的~~

而海錦就係睇個數字, 數字越大就越軟, 如:
X3, 就係面膠又軟海錦又軟的軟軟軟軟的膠~~~~~
S1, 就係面膠又硬海錦又硬的堅硬組合~~~~~  

當然LA, 無話乜野勁唔勁GA, 最緊要係同你夾姐~~~~~~
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

Acuda S系列就只係打過S1 同 S3一次敢大把, 不過Coppa X系列就~~~

< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

Baracuda 呢??

baracuda我打過,
我個人覺得baracuda旋轉會好過coppa........

52 123
發新話題
最近訪問的版塊