發新話題

請問勁極7邊度有貨

請問勁極7邊度有貨

如上,我聽人講超好打,請問邊度有得賣

金牌,HKTTF,sunnywise

引用:
原帖由 y539069849 於 2012-3-5 22:05 發表
如上,我聽人講超好打,請問邊度有得賣
去陞威訂喇 !
一定要預訂先有架, 因為d 貨去得好快 !
(我已經訂過了3塊)

<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

我都想試呀,但冇評測。

唔識去.....可唔可以詳細講解一下點去

sunnywise 有得買

引用:
原帖由 Alfred 於 2012-3-5 22:14 發表
我都想試呀,但冇評測。
唔洗評測啦
平平地你去買塊啦咁有錢

引用:
原帖由 y539069849 於 2012-3-5 22:15 發表
http://www.sunnywise.com.hk/table_tennis.htm
香港陳列室地址:九龍旺角登打士街23號嘉興商業中心20字樓2002-03室
Room 2002-03, 20/F., King Centre, 23 Dundas St.,Kowloon, Hong Kong
TEL: 27810779     FAX:  23321863
E-mail: [email protected]
Website: www.sunnywise.com.hk
MSN: [email protected]
WhatsApp: 90335839    (Kenny)
Line: 90335839  (Kenny)

熱線電話: 2781 0779  或  9033 5839
陳列室營業時間: 星期一至星期五上午10:15~下午7:15
                               星期六上午12:00~下午7:00
                                      (星期天及公眾假期休息)
地鐵出口: 旺角地鐵E雅蘭中心出口
          或油麻地地鐵A1歐美廣場出口  
          提示:公司位於廣東道與登打士街交界處

引用:
原帖由 kennylaw321 於 2012-3-5 22:16 發表

唔洗評測啦
平平地你去買塊啦咁有錢
同意,錢財對你如身外物

引用:
原帖由 y539069849 於 2012-3-5 22:15 發表
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=45817&extra=page%3D1

入面講得好清楚點行去 !
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

如果有clipper wood cr o甘好打就買得過wor.

回復 12# 的帖子

呢幅相出黎ge結構都ok wor.

(其實係cl cr 個力材係"亞尤斯" 換左做0.8mm雲杉,三層夾板大芯做薄左少少.)

發新話題