27 12
發新話題

Galaxy S II 3月15日升級Android4.0

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

Galaxy S II 3月15日升級Android4.0

之前三星已經表示將會在3月為Galaxy S II用戶帶來Android 4.0更新,而現在最新消息稱,他們會在本月15日正式開始。

三星以色列已經發出聲明稱,3月15日開始為那些Galaxy S II用戶提供冰淇淋三明治的更新,雖然目前還不清楚,其它國家和地區開始的時間,但至少可以肯定的是,由於定製機版本繁多,美國地區用戶的更新時間將會比歐洲晚一些。

從此前洩露的Galaxy S II官方Android 4.0 ROM來看,三星會為其加入最新版的TouchWiz界面、人臉識別、Beam共享等功能。目前三星拒絕透露其它機型,包括Note等產品升級Android 4.0版的有關情況。

期待ice cream sandwich

thanks

good news.

好想可以快D更新上ice cream sandwich 呀

thanks!!!!    .

即係點架 ?
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

回復 7# 的帖子

我唸香港最快都要4月先有得刷新4.0 (note及s2)

我都想出返部tim

回復 9# 的帖子

現在先買不如等Galaxy s3好過啦

Galaxy Nexus is prefered.

引用:
原帖由 Baukaw 於 2012-3-6 00:21 發表
Galaxy Nexus is prefered.
但nexus的缺點係相機像素低得500萬像及無得插外置卡及不少支援薑餅人的apps,在4.0用不到

回復 14# 的帖子

4.0都未普及 ,甘快就話出5.0

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-3-6 07:38 發表

但nexus的缺點係相機像素低得500萬像及無得插外置卡及不少支援薑餅人的apps,在4.0用不到
我用galaxy2. 我太太和阿仔都由galaxy2轉左Nexus,影相效果分別不大,上綱快,接收佳。加上可放大字體,方便我地d老野。
買Nexus 問想唔想要Galaxy note,兩人都話Note太大部,唔鍾意用。

引用:
原帖由 Baukaw 於 2012-3-6 08:46 發表

我用galaxy2. 我太太和阿仔都由galaxy2轉左Nexus,影相效果分別不大,上綱快,接收佳。加上可放大字體,方便我地d老野。
買Nexus 問想唔想要Galaxy note,兩人都話Note太大部,唔鍾意用。
竟然 ,nexus至正係個臉部解鎖功能 及佢係google的親生仔升級會較快 ;另請問你係用咩台的

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-3-6 12:46 發表

竟然 ,nexus至正係個臉部解鎖功能 及佢係google的親生仔升級會較快 ;另請問你係用咩台的
全家人都用one2free,接收相當好.

回復 18# 的帖子

one 2 free is the best 我用smartone

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-3-5 23:29 發表
現在先買不如等Galaxy s3好過啦
幾時先有s3

回復 20# 的帖子

4月應會有新聞發佈會,6月香港應有得賣

咁快
不過parents 都唔知肯唔肯買比我啦

27 12
發新話題