發新話題

[砌版討論] 今天又改野

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:49 移動
引用:
原帖由 eddieho 於 2012-3-4 22:04 發表

其實我主張R7打反手,正手O4正D!
Actually c兄知唔知O4岩唔岩配落nano oc呢

引用:
原帖由 kennylaw321 於 2012-3-4 22:07 發表

Actually c兄知唔知O4岩唔岩配落nano oc呢
岩.........

引用:
原帖由 kennylaw321 於 2012-3-4 21:56 發表

打不入呢塊膠即係咩意思
因為我想c 下配呢塊去正手
我正手打不通透呢塊的,好難入到板底.可能我水平差la!
主板:剛力 正手MXP 反手D-TECS 0.5
副板:羽佳純子 正手MXP 反手D-TECS 0.5
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板:黑鐵牌大力神 正手MXP,反手T64
練習板:黑鐵牌普碳 正手MX-P反手T64
練習板:綠翡翠 正手MXP 反手仙人掌1MM
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

如果係用 YEO, 覺得出枱冇力, 易落網, 正手用 R7幫助好大.
但如果你塊板比較硬, R7做正手就會彈左少少

引用:
原帖由 Alfred 於 2012-3-4 22:09 發表

岩.........
唔該晒
係時候換膠

引用:
原帖由 kenken168 於 2012-3-4 22:15 發表
如果係用 YEO, 覺得出枱冇力, 易落網, 正手用 R7幫助好大.
但如果你塊板比較硬, R7做正手就會彈左少少
I agree with you, I am using.

引用:
原帖由 kennylaw321 於 2012-3-4 22:15 發表

唔該晒
係時候換膠
得閒燒吓膠都幾ok架!
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

引用:
原帖由 eddieho 於 2012-3-4 22:17 發表

得閒燒吓膠都幾ok架!
放毒

引用:
原帖由 eddieho 於 2012-3-4 22:17 發表

得閒燒吓膠都幾ok架!
xiom 膠既性價比都幾好架
我諗住燒住xiom 先

引用:
原帖由 Alfred 於 2012-3-4 22:19 發表

放毒
你有錢唔洗怕啦

引用:
原帖由 kennylaw321 於 2012-3-4 22:20 發表

你有錢唔洗怕啦
agree

引用:
原帖由 kennylaw321 於 2012-3-4 22:20 發表

我諗住燒住xiom 先
搞到我都想燒
但萬達經常冇貨

引用:
原帖由 Alfred 於 2012-3-4 22:23 發表

搞到我都想燒
但萬達經常冇貨
唔一定要係果度買既

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-3-4 22:23 發表

agree
成日蝦我

引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-3-4 22:23 發表

agree
見到yin 耐唔耐就話買野

引用:
原帖由 kennylaw321 於 2012-3-4 22:24 發表

唔一定要係果度買既
我一系就在北京代理買,吾系就乒友買!

引用:

我諗住燒住xiom 先
我都好想試SIGMA PRO ,但想看看有冇波友做了白老鼠.出個評測看看先lo!

引用:
原帖由 eddieho 於 2012-3-4 22:26 發表

我都好想試SIGMA PRO ,但想看看有冇波友做了白老鼠.出個評測看看先lo!
我知道系正手膠!

引用:
原帖由 eddieho 於 2012-3-4 22:26 發表

你可以問下jcclee 架
我會試晒omega 先到sigma

引用:
原帖由 kennylaw321 於 2012-3-4 22:27 發表

你可以問下jcclee 架
我會試晒omega 先到sigma
試埋vega la

發新話題
最近訪問的版塊