發新話題

三興葯材行 (Kiu Bo Bo)

三興葯材行 (Kiu Bo Bo)

本論壇示 :
如果你幫襯過歡迎留言, 也可以在右下角加分以示鼓勵, 當然也可扣分
本公司從事中藥材及蔘茸批發多年,專門批到香港各藥廠/零售商/及大型連鎖店業務獨及:新加坡/日本/台灣/澳洲/加拿大等各大藥廠及零售商

如果各位hkttf.com之友想買野的話請於星期一至星期五下午15:00後~星期六就中午後~(因為上午批發方面比較忙)thx

hkttf 會員9折

本帖最近評分記錄
  • Terence +1 貨真價實, 服務一流 2012-3-1 19:27
  • (=^x^=) +1 多年乒壇老友, 值得信賴 2012-3-1 11:55

我经常到隔壁的永兴堂,下次可以探探乔老板.
洪华山

近上環的西營盤, 巧地點

仲有鮑參翅肚, 貨真價平. 兩年前買左的野, 煮左一半, 食到個個停唔到口; 剩番個一半, 今時今日賺凸有餘, 而且買唔番.

引用:
原帖由 Terence 於 2012-3-1 09:40 發表
仲有鮑參翅肚, 貨真價平. 兩年前買左的野, 煮左一半, 食到個個停唔到口; 剩番個一半, 今時今日賺凸有餘, 而且買唔番.
日本地震後,好貨難搵了~~~~

too far for me
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

好!  一於擇日到訪!!

yeah, 近我, 喬哥哥遲D找你!

貨真價實, 服務一流

貨真價实,服務一流
去到記住找kiubobo同埋講是論壇會員
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

楚喬兄  三興藥材行 老字號,貨靚質量好
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

KIU BO BO 近來在FB很紅
<-->
.

回復 14# 的帖子

係咩

貨真價實

updated
如找亞KIU買藥材,記住講明是 HKTTF 會員
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我迟啲都会去買嘢