41 123
發新話題

[膠皮討論] 誰是 T05 最好的代替品

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:51 移動

誰是 T05 最好的代替品

歡迎提名.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

神膠難以代替,
中了毒的人好難自拔
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) -1 文不對題 2012-2-29 00:55

都幾難有
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) -1 文不對題 2012-2-29 00:55

~超級榮譽~

希望揾到代替品啦! 但一經使用, 都幾難代替
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) -1 文不對題 2012-2-29 00:56

我是要提名。。。。。。。。。。。。。。
香港乒乓網

T05 FX
本帖最近評分記錄

Galaxy Moon, note that is substitute but not replacement.

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-29 00:56 發表
我是要提名。。。。。。。。。。。。。。
吹下水都扣分
用過Xiom Omega IV Asia, 旋轉度勉強拍得住T05, 但打上旋冇T05咁冲.
neo 省狂3 旋轉好但海綿底勁唔夠, 中遠枱冇力

Omega Iv Pro

月亮 請加分

~超級榮譽~

紅鑽石

as forum is dark...................
香港乒乓網

我正想幫一眾網民抽身 毒海
香港乒乓網

t05正在戒毒中 可惜蝴蝶牌波板,毒入哂骨 今生今世,難以自拔

~超級榮譽~

提名Omega IV Asia...

紅鑽石,聲音跟T05一樣,不過speed 就差得遠!!
Xell telecom
手機及PDA電池專門店

NITTAKU 狂飆3         。

引用:
原帖由 Terence 於 2012-2-29 01:14 發表 提名Omega IV Asia...
我都打緊呢塊,我覺得好打過T05呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

Rakza7
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

HEXER HD.....

41 123
發新話題