27 12
發新話題

[球例] 有無人留意到馬龍既拋波有D問題

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:10 移動

有無人留意到馬龍既拋波有D問題

有無人留意到馬龍既拋波有D問題
表面上拋得很高但其實個波到了額頭都未離手
因此都被球証 WARN 過
本帖最近評分記錄
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

咁高都仲未離手既
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

影得好應!

可能習慣成自然

~超級榮譽~

系喎
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

呢塊又係咩板????

Good shot
tungfai

咁一定要吹罰佢,太誇張了

呢個應該係低拋果個.

咁許昕嘅超級斜拋點計呢?
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2012-2-28 17:31 發表
咁許昕嘅超級斜拋點計呢?
其實成個國家隊既發球都有問題
但慘得過人地名氣大, 無咩邊個球証夠胆WARN佢地
但我地D無名氏打比賽就......
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

我覺得國家隊最正常既就係zhang jike

NICE 多謝分享

其實果果世界級都後拋,最正宗都係薩姆索洛夫
hi

引用:
原帖由 pearpang 於 2012-2-28 17:18 發表
肯定唔係

回復 15# 的帖子

其實係米假動作多,有錯覺覺得唔正

回復 16# 的帖子

咁我又想問下佢係打咩呢--

thanks for sharing

always like that
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

27 12
發新話題