發新話題

(形勢大逆轉)隻狼當選在望

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

(形勢大逆轉)隻狼當選在望

今早27/2新聞 bad news

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔知講咩好了....................

oh....no......

wow....
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

Better than the pig.

Omg
主板:水谷ST 正手:omega4 asia  反手:t64
         Viscaria 正手omega4asia 反手:t64

Tong - Go to hell; Leung - Why not?

如果设有選擇,衹可二揀一, 我都覺得佢總好過另一人。西九問題可能佢本人真係無辜,但另一人總不能說他屋企僭建唔關佢事,還批評對手太狠,死都唔悔過。

STILL SUPPORT HO CHUN YAN
<-->
.

只能說

唐英英夾硬入閘,但應該冇人咁投票俾佢
曾成成應該未必會選,如果真係入閘,都可能有機既
葉劉,抽水的,算啦
何,一開始都唔想贏,當佢路人甲就得

咁睇,梁狼既機會都好大掛
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

政治本是眾人之事, 但一國兩制之下的特墟正苦就是阿爺話事!!

其實...建唔關唐事, 由頭到尾到是佢老婆問題....你地唔好怪佢
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

曾鈺成應一陣會宣佈棄選,而葉太只係抽水;現在北風一吹(阿爺吹雞)睇下支持唐唐的支持者如何自圓其說轉軚投隻狼

i want cy
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

都預左
係西九龍件事入面可能梁生的確覺得份野好優秀...係選優異獎入面十個有九個都投票比佢公司果位職員 咁振英果票唔會成為任何影響....
加埋曾生咁高調既利益輸送行為...阿爺都知呢鋪大獲喇
係兩件事當中狼豬相爭唔會出現俊仁得利
君子不奪人所好? 廿年前咩...
世界上冇先到先得,只有價高者得?haha

my school c兄is better than the pig

發新話題