26 12
發新話題

【偉裕球局】: 5月7日 (星期三) 8:00-11:00pm 駱克道室內運動場

【偉裕球局】: 5月7日 (星期三) 8:00-11:00pm 駱克道室內運動場

偉裕5月7球局(星期三) 8:00 - 11:00pm  灣仔洛克道10樓1-6號枱

8:00-10:00pm   (1-6 號枱 )    10:00-11:00 (如 人多可再book )

非會員費用 30元    (如加鐘 不用加錢)

歡迎任何人參加 (新人請pm留電話 )

1  )  kiu bobo
2  )  kc
3  )  sameul
4  )  阿業
5  )  邪夫
6  )  garfield
7  )  johnny
8  )  大隻佬
9  )  oscar
10)  強哥
11)  rian
12) 邪王jack
13) little-dolphin
14) Topgun
15) Albert

16) 鄧麗欣
17)乒乓型男
18)Gary Cheung
19)Pond
20)IDA
21)阿輝

本帖最近評分記錄
  • 瑤瑤 +10 開球局獎勵 2008-4-30 23:36

我參加可以嗎.
本帖最近評分記錄
  • 瑤瑤 +5 Join Ball Game 2008-4-30 23:37
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]
                (~'.'~)         (~^.^~)            
               (_ (__)~o    (_(___)~o

Can I join again ??
本帖最近評分記錄
  • 瑤瑤 +5 Join Ball Game 2008-5-1 09:27

引用:
原帖由 little-dolphin 於 2008-4-30 17:40 發表
我參加可以嗎.
歡迎海豚哥光臨呢

引用:
原帖由 Topgun 於 2008-5-1 02:02 發表
Welcome lei,Topgun兄

記住要手下留情呢liness" />liness" />

引用:
原帖由 Topgun 於 2008-5-1 02:02 發表
歡迎gun哥,不過我幾時先可以唔食西同頂得住你d backhand呀
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-5-1 02:27 發表

Welcome lei,Topgun兄

記住要手下留情呢liness" />liness" />liness" />

你們全隊打得很好,你更留手讓我,謝謝。

我會練好的,跟你們多切磋。

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2008-5-1 10:26 發表
歡迎gun哥,不過我幾時先可以唔食西同頂得住你d backhand呀
謝加菲賜教,論球技及基本功,妳比我好多了。

我打波,碎料,DUR虫小技,不提也罷。

回復 8# 的帖子

Topgun 兄功力深厚, 開波又強勁, 好耐無同你打了, 真想第日再找你賜教小第!  

I have interested to join ....Thanks alot

好想再領教吓大隻佬的強勁拉擊,不過下星期三嚟唔到了.

引用:
原帖由 alberluk 於 2008-5-1 22:56 發表
I have interested to join ....Thanks alot
Welcome,Albert

kc 哥哥,5月7日晚可不可以加多兩個人去打球.
[img]        (\~~/)           (\~~/)[img]

引用:
原帖由 little-dolphin 於 2008-5-3 03:22 發表
kc 哥哥,5月7日晚可不可以加多兩個人去打球.
Welcome 海豚兄,但可不可以留低名以作登記之用

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-5-3 13:38 發表

Welcome 海豚兄,但可不可以留低名以作登記之用
系鄧麗欣和乒乓型男,唔該哂.....

wooooooooooooo
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 little-dolphin 於 2008-5-3 22:47 發表

系鄧麗欣和乒乓型男,唔該哂.....
Ok,唔該哂,海豚兄

報告會長

廠長Gary 星期三單人匹馬過黎踢館

引用:
原帖由 riantam 於 2008-5-6 01:38 發表
報告會長

廠長Gary 星期三單人匹馬過黎踢館
歡迎踢館....

星期四到我地一大班去踢番佢地....hehehe

今個星期好熱鬧啊.....

26 12
發新話題