發新話題

[膠皮討論] Omega IV PRO

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:51 移動

Omega IV PRO

請問各位球友點解我買Omega IV PRO塊膠面係冇個RPO字?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

因為我喺第二到買係呢款

Where you bought, were those brought at a same shop?

你第一張帖個塊,係ITTF的註冊應該係OMEGA IV 喎
第二張帖個塊,應該先係OMEGA IV PRO
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

第二塊 (79-017) 肯定是現時的版本

第一塊 (79-003) 可能是之前新出時的臨時註冊版本

2 塊都應該是真的 Omega 4 Pro
本帖最近評分記錄
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

第一快 79-003 包裝上寫明係Omega IV Pro 的, 只不過膠上面就無, 聽說呢個版本係柳承敏, 未離開XIOM時出的~~~~

而第二快, 79-017就係柳承敏去左Butterfly之後, XIOM從新註冊過洒D膠.

只係聽講, 唔知係唔係真的~~~~
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 alanchan 於 2012-2-24 10:45 發表
第一快 79-003 包裝上寫明係Omega IV Pro 的, 只不過膠上面就無, 聽說呢個版本係柳承敏, 未離開XIOM時出的~~~~

而第二快, 79-017就係柳承敏去左Butterfly之後, XIOM從新註冊過洒D膠.

只係聽講, 唔知係唔係真的 ...
而第二快, 79-017就係柳承敏去左Butterfly之後, XIOM從新註冊過洒D膠. <---------未必可以合理地成立....

因為如果是這樣, 咁之前所有的 Omega 套膠都應該要改 number ? (Omega I / II / III etc)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 jcclee 於 2012-2-24 11:10 發表

之前Omega II同III上面無 RSM字樣吧??

我記得第一次去華星買的Omega IV PRO就係舊版那個的, 當時在包裝上有RSM架~~~~
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

謝謝各位回答,兩塊膠我是在不同地方買的。膠面也有不同,我依家買嗰隻係冇禁鮮色,啞色啲。

另外,正如上面的回覆包裝面都係寫住omega iv pro,但係入面的數據係唔同的。我買呢款係mid 枱,之前嗰隻係寫住close的

其實只係想知點解,因為我相信呢間舖頭唔會賣假貨。

發新話題
最近訪問的版塊