36 12
發新話題

【乒匯U12隊 vs Manley學生隊】3月10日(星期六) 10am-12pm 彩虹道

【乒匯U12隊 vs Manley學生隊】3月10日(星期六) 10am-12pm 彩虹道

日期 : 2012年3月10日
時間: 10am-12pm
地點 : 新蒲崗彩虹道202-204號華懋工業大廈一樓C ~ 希望乒乓球館
(近五芳街,正門由五芳街5-7號入,鑽石山地鐵 A2出口步行五分鐘)
參加對象 : 小一至中一學生
球枱 : 4張
人數 : 15人
費用 : 會員 - $120/月,訪客 - $40
玩法 : 大循環制。
有意參加的會員可跟帖並pm聯絡電話給本人。
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

參加者名單:

1.BALDWIN
2.Howard
3. 簡永昇
4. 梁家豪
5.吳榮鎔
6.anson
7. 朗朗
8. 蓋琦嘉
9.  童錦豪
10. 素心
11.思樺
12.
13.

乒匯乒乓球會

賽制:

採用乒總的團體賽制,五場單打,不論勝負,均需完成五場賽事。

當日球局暫停;會員及有份參與青少賽團體賽的朋友,優先參加。請pm聯絡本人。

其他有興趣參加的小朋友,請先pm本人作安排,再行確認。

乒匯乒乓球會

我洗5洗交名XD

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-22 09:58 發表
我洗5洗交名XD
冇所謂既
您可以搵一大隊軍隊黎踩場都得架

乒匯乒乓球會

好~!!! 等我搵到幾多就幾多先HAHA

Updated

乒匯乒乓球會

聽說何建航唔再打比賽~_~要讀學校的英文班

引用:
原帖由 y539069849 於 2012-2-24 17:13 發表
聽說何建航唔再打比賽~_~要讀學校的英文班
唔知喎,佢上星期冇同我講過

乒匯乒乓球會

thanks  太陽

Manley,可否給我您的大軍名單?

乒匯乒乓球會

No problem i will upload tonight

引用:
原帖由 Manley 於 2012-3-3 17:07 發表
No problem i will upload tonight
辛苦晒啦

乒匯乒乓球會

潘正潮
陳奕熹
SO 柏熹
古弢
吳志軒
周泳希
歐陽逸浩
陳榮謙

仲有.... 但佢地未COMF.
SO 我會遲D 再更新~!!
THX 太陽~ ^^

引用:
原帖由 Manley 於 2012-3-4 01:02 發表
潘正潮
陳奕熹
SO 柏熹
古弢
吳志軒
周泳希
歐陽逸浩
陳榮謙

仲有.... 但佢地未COMF.
SO 我會遲D 再更新~!!
THX 太陽~ ^^
辛苦晒

乒匯乒乓球會

更正

潘正潮
陳奕熹
SO 柏熹
古弢
周泳希
歐陽逸浩
陳榮謙

胡震昇

引用:
原帖由 Manley 於 2012-3-9 01:34 發表
更正

潘正潮
陳奕熹
SO 柏熹
古弢
周泳希
歐陽逸浩
陳榮謙

胡震昇
thx

乒匯乒乓球會

看來明天好好玩甘wor!希望朗朗明天,可以表現好d la!
主板:剛力 正手MXP 反手D-TECS 0.5
副板:羽佳純子 正手MXP 反手D-TECS 0.5
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板:黑鐵牌大力神 正手MXP,反手T64
練習板:黑鐵牌普碳 正手MX-P反手T64
練習板:綠翡翠 正手MXP 反手仙人掌1MM
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

引用:
原帖由 eddieho 於 2012-3-9 22:21 發表
看來明天好好玩甘wor!希望朗朗明天,可以表現好d la!
明天加油啊

乒匯乒乓球會

睇黎D 同學對GE 比賽好重視..........
我約左9點鐘等
佢地個個7點輪樓打黎提我...
8點個個到晒問我到未....
問到我E 家 出去找佢地....呀...........我想訓教呀

36 12
發新話題