發新話題

清風說月

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

清風說月

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

歡迎清風俠做板主!!!

究竟什麼主題應放在此區

原來黑無士唸住賞賜一塊樂土給清風大俠,
但看來清風俠唔鍾意果度風水,
同埋可能山長水遠, 出市區唔方便,
有見及此, 我地在主板設立一個清風雪月區
等清風與他一班好友可以有個聚腳點
唔知清大俠意下如何?
但此區絶不是給他一人獨享.....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 3# 的帖子

然則此板簡而言之------即風月之事了

回復 5# 的帖子

睇落你有乒兵長毛的感覺

事原係咁,先前有位很資深嘅網友PM我,被免ncc321事件再度發生,建議為雪生設立專區,此樂園位於深山,滿以為雪生可以免受外界騷擾,說話可以暢所欲言,但奈何樂園遠離巿區,令雪生非常不安,在此亦跟雪生說聲對不起!
亦跟各吹水區版主說聲,希望你哋對於雪生,採取較寬鬆嘅態度,如果雪生蟬過別枝,本論壇肯定失色不少

回復 8# 的帖子

收到,我會好好招呼雪生的

GOOD PLACE
<-->
.

回復 8# 的帖子

我不嬲都對佢幾好
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

風花雪月的事, 要開痕冷氣黎講

引用:
原帖由 feideepking 於 2012-2-22 09:33 發表
風花雪月的事, 要開痕冷氣黎講
唔係要用吸濕機,佢濕氣太重啦

清風說月,月更明亮,雪中更清,風中更勁,宇宙共嗚 !

本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 李清33888 於 2012-2-22 17:47 發表
清風說月,月更明亮,雪中更清,風中更勁,宇宙共嗚 !
李生原來咁好文采!!

亦補祝李生榮升版主!!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2012-2-22 18:29 發表

李生原來咁好文采!!

亦補祝李生榮升版主!!
謝兄好評, 弟論擅資質淺薄 , 尚要向各先進扳主學習 , 推動論壇共同目標.

李清兄 V5!!  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

引用:
原帖由 雪清風 於 2012-2-22 21:22 發表

李清兄, 吾開始欽敬汝
我兩雙劍出削, 盼可一舉成名!
雪風中有清, 清風中有雪 , 長劍雙劍出 , 港澳定稱英 .

你兩個玩晒鳥。
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

發新話題