發新話題

號外 : 保重身體

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動
意外是難以避免........但求大家平時多點注重身體機能, 開開心心去渡過每一天!!

RIP

引以為戒
<-->
.

R.I.P
祝大家身體健康!
屎波怪

我聽歌街阿姐講過
請安息,聽到這消息很難過
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

R.I.P

少肉多菜,少D吸煙及少D喝酒,多做適量的運動,身體機能就會慢D退化,老都老得慢D

回復 1# 的帖子

我打完出黎見到 都嚇左一跳
我仲一直希望佢沒事
聽到呢個消息 十分遺憾

其實歌街空氣不是很流通,好多時為了省電非常潮濕和悶焗不通爽,悶焗潮濕環境會加重心肺負擔!
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

好邪, 發生事"香香"都係一樓
R.I.P

引用:
原帖由 省港騎乒 於 2012-2-10 01:30 發表
其實歌街空氣不是很流通,好多時為了省電非常潮濕和悶焗不通爽,悶焗潮濕環境會加重心肺負擔!
我都覺得係,尤其是在1樓8號球檯的位置打球,會有一種令人暈眩的感覺。
TABLE TENNIS, FOR ME, SHOULD BE A GAME FOR FUN AFTER ALL.

TABLE TENNIS IS A GAME FOR SHARING HAPPINESS. BY 科亞•霍士

I LOVE LUCKY BALL.

一樓最尾二果兩張檯打波, 我都有呢種暈眩的感覺
e+ 7/8 號檯係近門口果兩二張檯!

引用:
原帖由 rosawyn 於 2012-2-10 02:39 發表
一樓最尾二果兩張檯打波, 我都有呢種暈眩的感覺
e+ 7/8 號檯係近門口果兩二張檯!
Tks. 總之係一樓距離門口最遠個張枱啦...唔知係幾多號
TABLE TENNIS, FOR ME, SHOULD BE A GAME FOR FUN AFTER ALL.

TABLE TENNIS IS A GAME FOR SHARING HAPPINESS. BY 科亞•霍士

I LOVE LUCKY BALL.

5 同6最遠個張枱啦

昨天晚上沒上去打。我估可能是慣性租用該檯那班中年人其中之一位。
R.I.P.

Rip.....
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

號外 : 保重身體

任何時間都不要過度消耗体力,要常吃、飲,多休息來保持良好体能!

RIP
tungfai

R.I.P

RIP
take care

RIP
EVERYONE TAKE CARE
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

發新話題