發新話題

【乒工廠】: 5月4日 (星期日) 3:00 - 7:00pm 乒工廠訓練日 - 九龍公園

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
我都想黎3-7, 但廠長msn唔應人

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-5-3 15:22 發表

咁好有permit
after 3 weeks 記得續期
after 3 weeks sin suen la.....

i come......

See u there.

來得了, 一陣見

今日打打吓波居然有外籍客人話想參與,看來乒工廠好快可以國際化.

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-5-4 23:29 發表
今日打打吓波居然有外籍客人話想參與,看來乒工廠好快可以國際化.
今日冇機會同佢過兩板添.....
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

I play with him today......a nice guy who play long pimp
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-5-4 23:35 發表

今日冇機會同佢過兩板添.....
同佢打過,不過俾佢邪死咗.

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-5-4 23:42 發表
有冇打刁時先?

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2008-5-4 23:47 發表
有冇打刁時先?
唉! 又係刁時未羸過.

It's nice to meet someone from the US....I got to talk to him a bit and he knows some of the people that I know.  It was nice.

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-5-4 23:42 發表
MOON MOON 下次我盡能力, 幫你邪死番佢. 為你報仇......
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-5-4 23:56 發表

MOON MOON 下次我盡能力, 幫你邪死番佢. 為你報仇......
唔該晒諾諾

我都覺得阿諾邪d.....

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2008-5-5 00:06 發表
我都覺得阿諾邪d.....liness" />
妳講那方面呢?

四兄今日做乜唔嚟,老佛爺唔係已經俾咗 permit 你嗎?

46 hing took his permit and used it for something else lor.....bad boy....

發新話題