24 12
發新話題

【乒乓達人】第七集: (非聽不可)堅持、努力 - 馮汝聰

主持 : MANLEY LAU , TIM KAN
嘉賓 : 馮汝聰

其實個真名應該係 超級搞笑 馮汝聰
我地用左成2個幾鐘去錄一個鐘野~!
大家冇得唔聽~!
在咪前馮汝聰已經係冇禁搞笑啦~!!!
但係大家真係不得不聽~!!

http://hk2.ourradio.hk/page/prog ... 2012/0217/5433.html

本帖最近評分記錄

又聽埋先訓haha
直板兩面弧圈/長膠倒板打法

主板:stiga cc7(101g)正手:Neo藍綿省狂3 反手:Baracuda Big Slam
副板:Stiga Carbo 7.6(88g)正手:MXP 反手:雲霧3 ox
副板:yasaka yeo(92g)正手:Neo 天極2 反手:729 焦點3

引用:
原帖由 asd123111 於 2012-2-18 00:23 發表
又聽埋先訓haha
睇下有冇朋友聽日要打比賽,叫佢去聽~ 佢應該訓唔到  聽日冇精神

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-18 00:26 發表

睇下有冇朋友聽日要打比賽,叫佢去聽~ 佢應該訓唔到  聽日冇精神
咁毒

未眼瞓 我都一於聽埋先訓

引用:
原帖由 黑暗武士 於 2012-2-18 00:29 發表

咁毒
無毒不丈夫

驚聽完笑都太HIGH,訓唔著

引用:
原帖由 lycong 於 2012-2-18 00:31 發表
驚聽完笑都太HIGH,訓唔著
應該唔會GE~!!
馮SIR 做節目真係好認真GA
引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-2-18 00:30 發表
未眼瞓 我都一於聽埋先訓
好明顯你聽日係唔洗打比賽XD

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-18 00:37 發表

應該唔會GE~!!
馮SIR 做節目真係好認真GA

好明顯你聽日係唔洗打比賽XD
係呀 ,比你估中

搞錯, 我食緊宵夜佢走黎講膠樽事件,
即刻噴返淡撈麵出黎

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-18 01:44 發表

其實仲有好多~ 不過冇出咪
引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-2-18 00:39 發表

係呀 ,比你估中

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-18 01:44 發表

其實仲有好多~ 不過冇出咪
引用:
原帖由 wilson2020 於 2012-2-18 00:39 發表

係呀 ,比你估中

thx manley
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

Thx
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

thx wor
listen it now

I agree that having good physical condition will help improve the level of play...
but too bad, I am just too lazy to do the sit ups, push ups, and jogging
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2012-2-18 10:55 發表
I agree that having good physical condition will help improve the level of play...
but too bad, I am just too lazy to do the sit ups, push ups, and jogging
Haha 咁你要努力做多點體能啦

thx

強烈推薦 : 特別是 Part 2

要有技術, 必須要有体能 !
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

掌上壓
sit up
拼步
鴨仔 jump
香港乒乓網