發新話題

【舉報投訴】抵制不誠實、充斥謊言之買賣行為

其實要自辨真系好簡單,OK, start
1))識我既人都知我燒板已成高病態,我點止得一塊rosewood呀,外国網訂野幾千蚊有7折。同朋友一齊訂咪有幾瑰羅,重量木纹冇得梀加馬,我又識得人多,又多好野\平野益各大球會識左十幾廿年D朋友,所以買多一兩枝俾自己開心口者。
2)我有胆系度講,亦得我敢講,香港有邊個俾我賣山寨貨/ 呃左既Ching請跟帖連證據發言,包括上述個位司兄。
3)清者自清。我信iphoness兄同我打過一次波都可成為朋友。我呢一生人没有敵人架。我今晚先車兩個打完波但吾識既小朋友返德田。
4)清者自清,我Dfriends一一吾洗跟此帖挺我架。此帖好快沈架肋。解完话,sleep la bye..
5)iphoness兄於尾段個人不快之经歷實同我冇關,我亦深表同情。但我一定不是你描述的一類人。望諒,大人。

欲講買
STEPHEN 1019
之2手板前,建議請用「搜尋」查看本人之買賣 ''秒殺" 紀錄,多謝。。

主板:全售。。
等待中。inner fibre ZLFS CS

為免被人滋擾,iphoness said: 故使用新ACC出POST,請諒解,<---我俾你滋擾就得,你滋擾人就望人諒解,吾多公平喎,van兄。

欲講買
之2手板前,建議請用「搜尋」查看本人之買賣 ''秒殺" 紀錄,多謝。。

#15譚校長,玫瑰各樣真要800多口架,全新冇奶油要蝕喎。我吾系次次都買倒幾仟蚊有7折的,請大人明察。

欲講買

冇呃人既事,要我作故仔???我同你有私人恩怨???出泥飲茶先傾啦。冇野架,開心番就好。

欲講買

譚校長,可否俾條link 口黎,要請你飲茶。我個網買滿X仟有折,DD~S呀,你個網買滿幾錢有折呢,大佬,堅平呀。

欲講買

大佬大大,俾條link黎呀,我太天真係dds買野呀,但佢地D野吾係假架+ma.  欧羅?+運費@@ OK la..

欲講買

Master sun--> 這個討論,重點在於我是否真貨ar...
Master TAM--> you can check my previous post, any FAKE good i have sold here???

欲講買

各路英雄或版主,我已经即時交待一切了,因為根本不用逃避。我相信只是一場誤會罷了,賣假我相信以後不用上HKTTF了,要我的命了。
欲講買

最後回應了,如果我要賣假,大可學樓主用新A/C出帖,點解傻到用自己真身Stephen1019個牌頭找自己麻煩呢,但正正真金不怕洪爐火,我相信樓主誤會我姐,我已經不下佰多帖賣板喇,但真系得你一個話我賣假,所以好毛內囉。不回應了。我太天真,太傻了。至於做生意,我真的,是真的好志在幾+蚊利錢加,但去到天水圍交收囉。好,做生意去,埋泥睇埋泥揀喇,500蚊全新玫瑰木呀。唉。

欲講買

Master tam,  give me the link pls as i can 做生意呀..
Many thanks .... my master Tam,
But how much you sold your 60 Blades to me, Can $750@??. i want earn $50 for resell at$800- ar.
Ching.....

欲講買

樓主, 可否出泥飲茶先傾... so we sure can make friend as i don't wanne have enemy on this forum. HKTTF is just a place for me to make friendship instead enemy...(ever i think no enemy with me)
Ching....it just a little thing ge. give me your mobile la.......... Many thanks IphoneSS/ van00226677 ching..........to provide a Nice post for me to show off......

欲講買

SUPPORT CHING.
引用:
原帖由 kelvin 於 2012-2-16 10:27 發表
我個人對賣假野的人好反感,不懂分真假的會買到假貨之餘,亦對賣正貨的人不公。

呢點我好同意, 因為本人買過假野
而果D球館重要係係度有廣告(以前有廣告, 而家無)
係淘竇買D假野賣, 假同真混賣一齊賣, 真係不知 ...
欲講買

版主,請理解樓主認為自己是對的一言堂心理,因為我錯在全世界都知我有燒板病態,吾買吾鬆化,買左又要賣,重成日就人屯門交收,交收時又捉住D波友講波經,吾俾波友返屋企,我在此謹向各大佬說聲:"對不起'。我亦祝IPhosess樓主學業進步,畢竟讀多D書對你的精神心理都可以不用那麼緊張,睇人帖都要你平反, 重只在意我一個,有襟多時問。唉。

版主
我不回應亦不追究了,各波友生活快樂就好。識我既知我是真心的。

欲講買

Also Thank Master Tam will notify me to purchase Good stuff from him  in further.

THXS Bros, Master Tam

欲講買

我就吾系一言堂啦,版主,我可否個人崇拜,開個 "Stephen1019Fans揮手區" 呀,反應應該可以的。

老實講,我對自已個人誠信及操守都很恪守的,尤其在公開既乒乓論壇,所以我寫了這麼多字reply。

Because " 一子錯,滿盆皆落索"

BYE la..我寫了這麼多字.....  

欲講買

Wowoooo.....(CRYING), Many Thxs....... Bros Mao....wowooooo.
欲講買

發新話題
最近訪問的版塊