發新話題

【舉報投訴】抵制不誠實、充斥謊言之買賣行為

譚校長,可否俾條link 口黎,要請你飲茶。我個網買滿X仟有折,DD~S呀,你個網買滿幾錢有折呢,大佬,堅平呀。

欲講買
STEPHEN 1019
之2手板前,建議請用「搜尋」查看本人之買賣 ''秒殺" 紀錄,多謝。。

主板:全售。。
等待中。inner fibre ZLFS CS

DDS DISCOUNT 後玫瑰5都晤過800 啦...
我有60 幾塊板, 點會晤知價呢
我呢個網係晤理你買滿幾錢都有DISCOUNT, 不過就要收運費,1-6 塊$270, 7-12塊400

大佬大大,俾條link黎呀,我太天真係dds買野呀,但佢地D野吾係假架+ma.  欧羅?+運費@@ OK la..

欲講買
之2手板前,建議請用「搜尋」查看本人之買賣 ''秒殺" 紀錄,多謝。。

Master sun--> 這個討論,重點在於我是否真貨ar...
Master TAM--> you can check my previous post, any FAKE good i have sold here???

欲講買

請將有關其他網購的商品圖像和價錢刪除

(以保障本論壇之指定客戶店舖 - 萬達 / 華星 / 陞威 etc...)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

各路英雄或版主,我已经即時交待一切了,因為根本不用逃避。我相信只是一場誤會罷了,賣假我相信以後不用上HKTTF了,要我的命了。
欲講買

老實一句,二手買賣都可以係當做生意,你覺得唔抵,自己去訂囉
hi

最後回應了,如果我要賣假,大可學樓主用新A/C出帖,點解傻到用自己真身Stephen1019個牌頭找自己麻煩呢,但正正真金不怕洪爐火,我相信樓主誤會我姐,我已經不下佰多帖賣板喇,但真系得你一個話我賣假,所以好毛內囉。不回應了。我太天真,太傻了。至於做生意,我真的,是真的好志在幾+蚊利錢加,但去到天水圍交收囉。好,做生意去,埋泥睇埋泥揀喇,500蚊全新玫瑰木呀。唉。

欲講買

我信使提芬
tigerone is the strongest

Master tam,  give me the link pls as i can 做生意呀..
Many thanks .... my master Tam,
But how much you sold your 60 Blades to me, Can $750@??. i want earn $50 for resell at$800- ar.
Ching.....

欲講買

睇下睇下, 以二手交易的態度, 以"暐仔"賣仿品唔註明最不該!
<-->
.

stephen:如果係誤會的話,可否私底下跟樓主傾談一下,以免誤會加深!謝謝!

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2012-2-16 10:14 發表
睇下睇下, 以二手交易的態度, 以"暐仔"賣仿品唔註明最不該!
直頭要ban IP添呀!

樓主, 可否出泥飲茶先傾... so we sure can make friend as i don't wanne have enemy on this forum. HKTTF is just a place for me to make friendship instead enemy...(ever i think no enemy with me)
Ching....it just a little thing ge. give me your mobile la.......... Many thanks IphoneSS/ van00226677 ching..........to provide a Nice post for me to show off......

欲講買

我個人對賣假野的人好反感,不懂分真假的會買到假貨之餘,亦對賣正貨的人不公。

呢點我好同意, 因為本人買過假野
而果D球館重要係係度有廣告(以前有廣告, 而家無)
係淘竇買D假野賣, 假同真混賣一齊賣, 真係不知所胃, 欺騙客人

SUPPORT CHING.
引用:
原帖由 kelvin 於 2012-2-16 10:27 發表
我個人對賣假野的人好反感,不懂分真假的會買到假貨之餘,亦對賣正貨的人不公。

呢點我好同意, 因為本人買過假野
而果D球館重要係係度有廣告(以前有廣告, 而家無)
係淘竇買D假野賣, 假同真混賣一齊賣, 真係不知 ...
欲講買

老實講,如果佢賣真野賣貴少少,交易係你情我願,所以人地價格高低我覺得係唔可以干涉,如果你真係覺得怪米PM人問佢有冇得平

1 2 3
所講既野都冇意義  人地賣板 你岩就要  唔岩就算  係咁簡單   洗咩理人點賣  就算人地係當做生意  都冇問題 你情我願   你講到ROSEWOOD咁平  咁你拎最平幾錢  我試下介紹人同你拎吧   

同埋點解樓主又要用新AC呢?  身有屎?亂唱人?人賣板唔夠你平搶你生意?  只係推測姐

引用:
原帖由 大眼仔 於 2012-2-16 07:07 發表
1 2 3
所講既野都冇意義  人地賣板 你岩就要  唔岩就算  係咁簡單   洗咩理人點賣  就算人地係當做生意  都冇問題 你情我願   你講到ROSEWOOD咁平  咁你拎最平幾錢  我試下介紹人同你拎吧   

同埋點解樓 ...
呢樣可理解:
可理解的, 其一是: 像買沒有標價, 或要議價的東西; 正路都不會成身名牌o既(免問價時俾人掠水).

在此聲明,出帖是為了質詢stephen的處理手法,而非針對轉售圖利那方面.
如果大家覺得賣完假野.否認完先再回購呢個做法無問題的話,即此post已完!
我亦並非你手中所講的vans兄.你唔係話一世冇敵人嗎?何來與人結怨?
開新acc.都講得清清楚楚,係唔想被人滋擾,以免惹禍上身
我只不過是學生一名.曾受假貨所害,亦唔希望論壇出現假貨,故應嚴懲一切不誠實行為,先睇唔過眼發帖質詢
而stephen不斷把自己描繪成為好人一個,只沉醉於自己空間裹,沒有就最核心問題-點解前言不對後言?先話自己唔識買家,後來又肯回購?
如果論壇選擇縱容一個曾賣假貨的人/我亦尊重論壇的決定'他日 再有人不幸買到假貨.只好怪hkttf當初姑息養奸
亦請各位睇清楚事情來龍去脈先發 言,根本近期得個幾位出stiga板,咪倒轉頭抽水!
明眼人都應見其處理手法存在問題!

發新話題