發新話題

歡迎~牙龜

多左牙龜好玩好多,唱k我都啱,不過要唱吓80年代d歌,就吓我d老人家嘛
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-28 12:35 發表

入黎 大舖打丫 .. 多他尖 liness" />
哎丫爸爸實肯..佢上次為左大豬去上水都肯啦..

今次大埔仲近D添..嘻嘻*可?

叫唔叫埋囡囡一贏出場?

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2008-4-28 12:36 發表
多左牙龜好玩好多,唱k我都啱,不過要唱吓80年代d歌,就吓我d老人家嘛
冇所謂~

反正我呢排都冇咩點聽新歌..

大家一齊做"old cake"..哈哈!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-28 12:36 發表

吾同汝爭MIC  =  哈 ... 比汝識穿左添 .... 嘰嘰嘰
好奸好奸.\/."

引用:
原帖由 牙龜 於 2008-4-28 12:39 發表

哎丫爸爸實肯..佢上次為左大豬去上水都肯啦..

今次大埔仲近D添..嘻嘻*可?

叫唔叫埋囡囡一贏出場?
Wawa, when did I become 哎丫爸爸 ga?  I am only 哎丫gor gor jar.....

你係羊咩爸爸嘛
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-28 12:33 發表

I promise I will join next time....
你話嫁!

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-28 12:43 發表

Wawa, when did I become 哎丫爸爸 ga?  I am only 哎丫gor gor jar.....
你個囡囡係我個哎丫妹妹嘛..咁你.....?

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-28 12:45 發表

噢... 原來 doctor james 係汝 daddy , 球技一定有番咁上下 , 不材係 汝daddy 既 一號 fan 屎 , 仲係申俊途底 , 幸會幸會 ...
幸會幸會

我都係James同十萬轉既蕃薯呢*

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2008-4-28 12:46 發表
你係羊咩爸爸嘛
咁James咪到處都係佢既子子孫孫...勁!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-4-28 12:47 發表

呢期首損 " 我的醉愛 ".............  呀 方生 同鄧小姐 .....
厲害喎..情歌王子外仲係潮流派!

引用:
原帖由 牙龜 於 2008-4-28 12:48 發表

你話嫁!
promise promise....

引用:
原帖由 牙龜 於 2008-4-28 12:49 發表

你個囡囡係我個哎丫妹妹嘛..咁你.....?
You're my 囡囡 ee la...

發新話題