38 12
發新話題

王浩軒的真面目

Good~

star of hk
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

cool.

我要簽名相
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2012-2-15 09:54 發表
我要簽名相
您要誰的簽名相? Blush Girls? 可以幫您問佢地,不過可能佢地要貓仔的簽名相來交換。

駛唔駛我幫你宣傳下?

girl....no la

我想要 hohin...一定抄得起. 好過排中銀
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

多才多藝的少年,nice picture.

十項全能

型到震
主板: 黑檀5cs 正手:  國狂(國套)3 反手: Andro rasant

終於都見到佢既"真面目"啦....哈哈哈哈
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

多謝Jcclee, 及恭喜您成為超級版主。

帶住副黑超~_~ 呢個(資世)我鍾意

明天就要變回乒乓運動員去比賽,原來明天的對手哥哥來頭不少。是全港大專冠軍,又係世界大學生運動會香港代表。明天都係以學習的心態,全力應戰。希望大家多多支持。

我只是想問
1) 明天浩軒明天会否帶黑超
2) 及过場时会否跳hip hop

1)他話帶了黑超會睇唔到個波,打吾到。
2)我估如果他過到關,應該會開心到跳舞。

引用:
原帖由 HoHin 於 2012-2-18 12:47 發表
1)他話帶了黑超會睇唔到個波,打吾到。
2)我估如果他過到關,應該會開心到跳舞。
其實浩軒可以學埋唱歌呀...
反正有錄音窒...

引用:
原帖由 Manley 於 2012-2-19 01:53 發表

其實浩軒可以學埋唱歌呀...
反正有錄音窒...
Manley,

其實,浩軒和詠彤之前都有在葉x詩父親的音樂學院學唱歌的,您記得上次在您的錄音室時,他都引唔住唱了幾分鐘。不過,他們的時間真的不夠用,所以要遲D先再學返,不過浩軒時常在沖涼時唱歌的,有機會我會靜靜錄低佢(只有聲音),同錄佢鍊琴時的陶醉樣,然後開過「王浩軒真面目之二」,等大家開心下。

38 12
發新話題