發新話題

多謝貓哥!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

多謝貓哥!

多謝貓哥今日送俾我的baracua, 真系超新。
另外要吾該大陽之子幫我除膠積。
真系好感激!

其實我岩岩已經上左板
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

CONGRATULATION
<-->
.

引用:
原帖由 Yin=] 於 2012-2-12 23:17 發表
多謝貓哥今日送俾我的baracua, 真系超新。
另外要吾該大陽之子幫我除膠積。
真系好感激!

其實我岩岩已經上左板
唔難起既
下次有需要幫手,咪試下搵我囉
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

回復 3# 的帖子

咁好
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)

回復 3# 的帖子

我都想找呀

第一次見到yin仔

回復 5# 的帖子

今日又吾拎出離

引用:
原帖由 Yin=] 於 2012-2-12 23:28 發表
今日又吾拎出離
鬼知會o甘咩

回復 8# 的帖子

咁你自己慢慢除lol

引用:
原帖由 Yin=] 於 2012-2-12 23:39 發表
咁你自己慢慢除lol
好sad呀

吾洗客氣你應得的

發新話題